A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / RO News / A pozat NUD. Imaginea cu Miley Cyrus la care fanii artistei nici macar nu ar fi indraznit sa viseze

A pozat NUD. Imaginea cu Miley Cyrus la care fanii artistei nici macar nu ar fi indraznit sa viseze

Are 20 de ani si vrea sa demonstreze ca poate sa faca orice isi doreste, fie ca este vorba despre consumul de marijuana, fie ca isi pune dinti de aur sau adopta tunsori mai mult sau mai putin pe placul fanilor. Cand credeai ca Miley Cyrus le-a facut pe toate, artista demonstreaza ca nu este deloc asa. De data aceasta, insa, nu e vorba de vreo tinuta iesita din comun sau de vreun videoclip scandalos in care gesturile ei l-ar face sa roseasca pana si pe cel mai indraznet om. Cea mai recenta isprava a fostei vedete Disney este o poza nud pe care a facut-o, spune ea, in scopuri caritabile.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *