A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Actorul Tom Cruise încearcă să-o recucerească pe Katie Holmes

Actorul Tom Cruise încearcă să-o recucerească pe Katie Holmes

Tom Cruise s-a enervat la culme după ce presa de peste Ocean a publicat mai multe fotografii cu Katie Holmes în compania colegului ei de platou Luke Kirby, din filmul “Mania Days”, şi a speculat că actorii ar fi început o relaţie. Se pare că Tom nu suportă gândul că fosta lui soţie este fericită în braţele altui bărbat şi vrea acum să o recucerească.
Fotografiile cu Katie Holmes (34 de ani) în compania colegului ei de platou Luke Kirby, apărute în presă, nu au fost deloc pe placul lui Tom Cruise (51 de ani). Potrivit revistei britanice Look, imaginile cu Katie în braţele altui bărbat l-au făcut extrem de gelos pe starul din “Misiune imposibilă”, care şi-a dat seama astfel că încă are sentimente puternice faţă de fosta lui soţie, pe care vrea acum să o recucerească.
Deşi luna aceasta se împlineşte un an de când au divorţat, Tom le-a spus apropiaţilor că vrea să facă tot ce îi stă în putinţă să o convingă pe Kate să se întoarcă la el. Mai mult, i-a trimis actriţei o scrisoare emoţionantă, în care i-a mărturisit că ea este în continuare iubirea vieţii lui. “În ultima vreme, Tom s-a gândit mult la Katie. A recunoscut că ea va fi mereu iubirea vieţii lui”, a declarat un prieten al actorului. Aceasta a mai menţionat că starul îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu fiica lui şi a lui Katie, Suri (7 ani), care cu siguranţă ar fi fericită de împăcarea părinţilor ei.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *