A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Actorul Tom Cruise încearcă să-o recucerească pe Katie Holmes

Actorul Tom Cruise încearcă să-o recucerească pe Katie Holmes

Tom Cruise s-a enervat la culme după ce presa de peste Ocean a publicat mai multe fotografii cu Katie Holmes în compania colegului ei de platou Luke Kirby, din filmul “Mania Days”, şi a speculat că actorii ar fi început o relaţie. Se pare că Tom nu suportă gândul că fosta lui soţie este fericită în braţele altui bărbat şi vrea acum să o recucerească.

Fotografiile cu Katie Holmes (34 de ani) în compania colegului ei de platou Luke Kirby, apărute în presă, nu au fost deloc pe placul lui Tom Cruise (51 de ani). Potrivit revistei britanice Look, imaginile cu Katie în braţele altui bărbat l-au făcut extrem de gelos pe starul din “Misiune imposibilă”, care şi-a dat seama astfel că încă are sentimente puternice faţă de fosta lui soţie, pe care vrea acum să o recucerească.
Deşi luna aceasta se împlineşte un an de când au divorţat, Tom le-a spus apropiaţilor că vrea să facă tot ce îi stă în putinţă să o convingă pe Kate să se întoarcă la el. Mai mult, i-a trimis actriţei o scrisoare emoţionantă, în care i-a mărturisit că ea este în continuare iubirea vieţii lui. “În ultima vreme, Tom s-a gândit mult la Katie. A recunoscut că ea va fi mereu iubirea vieţii lui”, a declarat un prieten al actorului. Aceasta a mai menţionat că starul îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu fiica lui şi a lui Katie, Suri (7 ani), care cu siguranţă ar fi fericită de împăcarea părinţilor ei.

About Abdi

Check Also

MI6 Trailer: MISSION IMPOSSIBLE FALLOUT Super Bowl Trailer (2018) Henry Cavill, Tom Cruise Movie HD

MI6 Trailer: MISSION IMPOSSIBLE FALLOUT Super Bowl Trailer (2018) Henry Cavill, Tom Cruise Movie HD …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *