A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Angelina Jolie, insarcinata cu gemeni? O revista americana a publicat o ecografie care pare sa demonstreze ca familia Jolie-Pitt se mareste din nou

Angelina Jolie, insarcinata cu gemeni? O revista americana a publicat o ecografie care pare sa demonstreze ca familia Jolie-Pitt se mareste din nou

Angelina Jolie, insarcinata cu gemeni? O revista americana a publicat o ecografie care pare sa demonstreze ca familia Jolie-Pitt se mareste din nou
Potrivit celui mai recent numar al "OK Magazine", Angelina este din nou insarcinata. Si nu oricum, ci cu gemeni!cand revista americana publica o stire cum ca Angie si Brad vor deveni parinti din nou. Ultima data, jurnalistii publicatiei au scris ca cei doi se vor casatori vara aceasta si vor deveni parinti biologici pentru a treia oara in iarna.

Desi nu exista nicio declaratie oficiala din partea cuplului, presa americana a fost inundata in ultima vreme de stiri cum ca Angelina se pregateste sa devina din nou mama.

Coperta revistei "OK" o arata pe Angelina la prima ei aparitie publica dupa dubla mastectomie, zambind si mangaindu-si protectoare burta. 

Jurnalistii americani au mers si mai departe si au publicat o imagine cu ceea ce pare o ecografie, sustinand ca ii apartine vedetei americane. "Miracolul bebelusilor la care nu s-au asteptat niciodata", au titrat pe coperta cei de la "OK".

Tinand cont de experientele traumatizante prin care a trecut Angelina in ultima vreme, ne vine greu sa credem ca o sarcina ar fi fost pe lista de prioritati.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *