A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / IT & Mobile / Internet / Aplicatie iPhone care calculeaza caloriile din mancare prin intermediul fotografiilor

Aplicatie iPhone care calculeaza caloriile din mancare prin intermediul fotografiilor

Persoanele ingrijorate in legatura cu caloriile pe care le consuma intr-o felie de pizza, ciocolata sau cartofi prajiti, pot fi ajutate de o noua aplicatie iPhone, care dupa ce inregistreaza o poza a mancarii, in momentul imediat urmator ofera valoarea caloriilor.

http://www.mobilecrunch.com/wp-content/uploads/2011/04/Meal-Snap-620x458.jpg

Aplicatia MealSnap, a fost creata de DailyBurn, o retea sociala de fitness, care a creat numeroase aplicatii pentru telefoanele iPhone, relationate cu fitness-ul si dietele.

In cateva minute de la fotografierea mancarii si potrivirea ei cu o baza de date, ce contine 500.000 de sortimente de mancaruri, aplicatia arata o alerta privind caloriile din hrana care a fost fotografiata.

„Baza de date poate sa identifice in cel mai scurt timp mancarea, cate calorii contine, proteine, grasimi, carbohidrati, vitamine, orice vrei sa afli”, a spus directorul general al DailyBurn, Andy Smith, care a adaugat ca procesul de calcul al caloriilor poate dura foarte mult, dar aplicatia face acest lucru mai usor.

In plus, aplicatia MealSnap poate servi drept jurnal, permitand utilizatorilor sa tina o evidenta a ceea ce au mancat.

MealSnap este disponibil pe magazinul online iTunes, la pretul de 2,99 de dolari.

About Abdi

Check Also

iPhone X — Unleash — Apple

Unleash a more powerful you. A11 Bionic chip on iPhone X. Learn more at Vainglory …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *