A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Bebeluşii-vedetă ai anului 2013.

Bebeluşii-vedetă ai anului 2013.

Fie că sunt cântăreţe, actriţe sau prinţese, celebritatea nu le-a oprit să-şi mărească familiile. În ciuda vieţii agitate, vedetele au reuşit să se dedice maternităţii. Femei celebre, precum Shakira, Kate Middleton, Penelope Cruz sau Halle Berry, a devenit mame în 2013.
Shakira (36 de ani) a născut un băieţel, la 22 ianuarie. Cântăreaţa columbiană, care are o relaţie din 2010 cu fotbalistul spaniol, Gerard Piqué (26 de ani), a anunţat venirea micuţului Milan pe site-ul său oficial.
Shakira şi Pique (foto Twitter)
Micuţul Milan (foto Twitter)

Top-modelul brazilian, Gisele Bündchen, de 33 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiţă, în ianuarie. Celebrul model şi soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, au decis ca fiica lor să se numească Vivian. Cuplul are deja un băieţel, Benjamin, născut în decembrie 2009.
Gisele Bündchen şi fetiţa ei, Vivian (foto Instagram)


Starleta americană Kim Kardashian (33 de ani) a născut, la 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen, într-un spital din Beverly Hills. Kardashian a născut o fetiţă, alături de vedetă fiind logodnicul ei, rapperul Kanye West (36 de ani). Cei doi formează un cuplu din aprilie 2012.
(foto Reuters)
Micuţa North West (foto Twitter)
Actriţa spaniolă Penelope Cruz (39 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiţă, la 22 iulie, la o clinică din Madrid. Micuţa Luna, aşa cum a fost botezată, s-a născut în aceeaşi zi cu fiul prinţului William. Penelope este căsătorită din 2010 cu actorul Javier Bardem şi au deja împreună un fiu, Leonardo, în vârstă de trei ani.
(foto Reuters)


Kate Middleton şi prinţul William (foto Reuters)
Cel mai aşteptat bebeluş al anului a fost de departe cel al Casei Regale britanice. Micuţul George Alexander Louis a venit pe lume la 22 iulie, la spitalul St. Mary din Londra. George este primul copil al cuplului regal, ducesa Kate Middleton (31 de ani) şi prinţul William (31 de ani), care s-au căsătorit în 2011.
(foto Reuters)

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson (33 de ani) a născut, în iulie, la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute. Cântăreaţa şi logodnicul său, Eric Johnson (33 de ani) sunt deja părinţii unei fetiţe, Maxwell, de un an şi jumătate.
(foto Twitter)

Actorul Alec Baldwin a devenit tată la 54 de ani, soţia lui, Hilaria, dând naştere unei fetiţe, în august, la spitalul Mount Sinai din New York. Fetiţa, care se numeşte Carmen Gabriela, este primul copil al cuplului, Alec Baldwin având o fată de 17 ani cu fosta lui soţie, Kim Basinger. Actorul s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără, în iulie 2012.
(foto Reuters)

Cântăreţul canadian Michael Bublé (38 de ani) şi soţia lui, actriţa argentiniană Luisana Lopilato (26 de ani), au devenit în august, pentru prima dată părinţi. Fiul acestora, Noah, a venit pe lume, într-un spital din Vancouver, Canada. Cei doi sunt căsătoriţi din 2011.
(foto Twitter)

Fergie, solista grupului The Black Eyed Peas, a născut un băieţel, la 29 augut, într-un spital din Los Angeles. Primul copil al cântăreţei de 38 de ani cu soţul ei, actorul Josh Duhamel, în vârstă de 40 de ani, se numeşte Axl Jack. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2009, după o relaţie de cinci ani.
(foto Reuters)
(foto Twitter)

Actriţa Halle Berry (47 de ani) a născut un băieţel, la 5 octombrie, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, fiind primul copil al vedetei cu soţul său, actorul francez Olivier Martinez (47 de ani). În luna iulie, Halle Berry şi Olivier Martinez s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Franţa. Actriţa mai are o fiică, Nahla, născută în martie 2008, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.
(foto Reuters)

Actriţa Kate Winslet (38 de ani), căsătorită cu omul de afaceri Ned Rocknroll, a născut la 7 decembrie un băieţel, într-un spital din Sussex, Marea Britanie. Kate Winslet mai are doi copii, Mia, de 13 ani, şi Joe, de 10 ani, din cele două căsătorii anterioare, cu regizorii Jim Threapleton şi Sam Mendes.
(foto Reuters)

About Abdi

Check Also

Kim Kardashian – Vogue India Magazine March 2018 Photoshoot

Kim Kardashian – Vogue India Magazine Photo Shoot March 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *