A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Bebeluşul regal, o fată cu numele Alexandra?

Bebeluşul regal, o fată cu numele Alexandra?

Casele de pariuri britanice au alcătuit în aceste zile portretul robot al bebeluşului regal, când naşterea acestuia este chestiune de zile sau chiar de minute. Cei mai mulţi britanici au pariat că acesta va fi o fată, care va primi numele Alexandra, va cântări în jur de 3,6 kilograme şi va fi brunetă.

Va avea o fată cu numele Alexandra?
Pariorii au mizat, aşadar, pe alegerea corectă a sexului, a numelui, a greutăţii la naştere şi a culorii părului viitorului moştenitor al tronului britanic. Combinaţia considerată cel mai puţin probabilă, dar care ar aduce multe milioane de lire sterline dacă se va dovedi corectă, este cea a unui băieţel cu părul roşu, de peste 4,5 kilograme la naştere, cu prenumele Wayne.

"Constatăm o mică creştere a cotei în favoarea unui băieţel, însă tendinţa a rămas în continuare orientată spre o fetiţă", a declarat Gary Burton, de la casa de pariuri Coral. Şi la William Hill, o altă casă care a demarat aceste pariuri regale speciale, Alexandra, al doilea prenume al reginei Elisabeta a II-a, a surclasat prenumele Charlotte, al doilea prenume al Pippei Middleton, sora ducesei de Cambridge, precum şi celelalte nume concurente.

De ce Alexandra? Pur şi simplu pentru că Ducesa de Cambridge ar fi declarat într-o zi că Alexandra este prenumele ei feminin preferat.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *