A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Bebeluşul regal, o fată cu numele Alexandra?

Bebeluşul regal, o fată cu numele Alexandra?

Casele de pariuri britanice au alcătuit în aceste zile portretul robot al bebeluşului regal, când naşterea acestuia este chestiune de zile sau chiar de minute. Cei mai mulţi britanici au pariat că acesta va fi o fată, care va primi numele Alexandra, va cântări în jur de 3,6 kilograme şi va fi brunetă.

Va avea o fată cu numele Alexandra?

Pariorii au mizat, aşadar, pe alegerea corectă a sexului, a numelui, a greutăţii la naştere şi a culorii părului viitorului moştenitor al tronului britanic. Combinaţia considerată cel mai puţin probabilă, dar care ar aduce multe milioane de lire sterline dacă se va dovedi corectă, este cea a unui băieţel cu părul roşu, de peste 4,5 kilograme la naştere, cu prenumele Wayne.

“Constatăm o mică creştere a cotei în favoarea unui băieţel, însă tendinţa a rămas în continuare orientată spre o fetiţă”, a declarat Gary Burton, de la casa de pariuri Coral. Şi la William Hill, o altă casă care a demarat aceste pariuri regale speciale, Alexandra, al doilea prenume al reginei Elisabeta a II-a, a surclasat prenumele Charlotte, al doilea prenume al Pippei Middleton, sora ducesei de Cambridge, precum şi celelalte nume concurente.

De ce Alexandra? Pur şi simplu pentru că Ducesa de Cambridge ar fi declarat într-o zi că Alexandra este prenumele ei feminin preferat.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *