A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / ABDI Says / Biserica traditiilor

Biserica traditiilor

Final de an! Gata tragem linie si o luam de la capat! Traditiile vechi pastrate din generatie in generatie incep sa nu mai fie respectate cu rigurozitate, asa ca o parte din ele au inceput deja sa fie uitate. Normal ca cele ramase sunt completate cu unele noi, care reies din business, din comunitate, din alte tipuri de interactiuni.

In business, finalul de an inseamna ora bilantului si a planurilor pentru noul an. Un plan pentru noul an, inseamna propuneri, care sunt segmentate la randul lor in mai multe categorii: ce ne propunem din punct de vedere sanatate, business, sport si timp liber de exemplu. Un raspuns ar fi sa slabesc 10 kg, sa cunosc 100 de oameni noi influenti in business, sa particip la un semi-maraton sau poate chiar marathon si sa vizitez o tara din America de Sud! Dar fiecare categorie poate avea mai multe subcategorii.

Ora bilantului inseamna sa vedem ce ne-am propus la inceputul anului si ce am reusit sa facem pana la acest final de an! Daca n-am reusit, sa vedem de ce nu am reusit si cum putem sa atingem acest target personal in noul an!

E ca un plan personal de dezvoltare. In business sunt multe exemple de planuri de afaceri, planuri de dezvoltare. Multe siteuri, cum gasim aici, sunt bogate in sfaturi despre cum sa-ti faci un plan de afaceri sau un plan de dezvoltare personala profesionala, dar putine site-uri contin informatii despre ce sa ne propunem in noul an, pentru ca targetele personale sunt diferite pentru fiecare.

Traditiile spun sa mananci nu stiu cate boabe de struguri, sa porti ceva rosu, sa ai bani in buzunar, sa poti deva nou, sa nu intri cu datorii in noul an, dar nimeni nu ne poate spune ce sa ne propunem din punct de vedere sanatate, cariera, timp liber, pentru ca acestea sunt intr-adevar lucruri personale si nu pot fi generalizate.

Chiar asa, daca toate lucrurile din traditii sunt atat de generale, de ce nu toata lumea care le respecta are noroc? Mai sunt ele norocoase atunci? Pai si daca nu sunt atat de norocoase, de unde traditia asta? Sau oare este traditia mincinoasa? Si daca este mincinoasa, si oricum norocul nu vine in nici un an, de ce sa o mai respect?

Oamenilor le place sa creada in ceva: in traditie, in divinitate, etc. De ce atunci sa nu construim si bisericile traditiilor?

About Abdi

Check Also

Reclama Mastercard Romania

Bine – venit peste tot! Best free WordPress theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *