A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Brad şi Angelina vor iar gemeni!

Brad şi Angelina vor iar gemeni!

Au deja şase copii, trei naturali şi trei înfiaţi, dar actorii Brad Pitt (49 de ani) şi Angelina Jolie (38 de ani) nu se vor opri aici. Vor iar gemeni! Cei doi s-au pus deja pe treabă.
Publicaţia americană National Enquirer dezvăluie faptul că Angelina şi Brad îşi mai doresc doi copii şi că deja “lucrează” în acest sens. Actriţa, care a suferit operaţii de mastectomie şi de reconstrucţie a sânilor, şi-a făcut şi analizele, care i-au confirmat că acum este perfect sănătoasă, fapt ce l-a bucurat enorm şi pe Brad. Cei doi au hotărât astfel să îşi mărească familia cu încă o pereche de gemeni, mai exact, după cum scrie presa din SUA, demarând procedurile pentru inseminarea artificială, deoarece pe cale naturală este mai dificil să le reuşească planul. Surse apropiate celor doi spun că Angelina şi-a modificat programul foarte aglomerat şi s-a pus pe îngrăşat, fiindcă este sub greutatea normală pentru o astfel de sarcină.

Îşi caută microbuz ca să încapă toţi

Mai mult, Brad şi Angelina au vorbit deja cu cei şase copii despre intenţiile pe care le au, aceştia fiind încântaţi de idee şi pornind deja o întrecere pentru a alege numele viitorilor gemeni. Şi, deoarece familia urmează să se mărească, Brad vrea să achiziţioneze un microbuz cu care să se poată deplasa alături de Angelina şi de cei 8 copii, plus bonele, atunci când situaţia nu impune folosirea avionului, le-au mai spus sursele din apropierea celor doi jurnaliştilor de la National Enquirer.About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *