Brad şi Angelina vor iar gemeni!

Au deja şase copii, trei naturali şi trei înfiaţi, dar actorii Brad Pitt (49 de ani) şi Angelina Jolie (38 de ani) nu se vor opri aici. Vor iar gemeni! Cei doi s-au pus deja pe treabă.
Publicaţia americană National Enquirer dezvăluie faptul că Angelina şi Brad îşi mai doresc doi copii şi că deja “lucrează” în acest sens. Actriţa, care a suferit operaţii de mastectomie şi de reconstrucţie a sânilor, şi-a făcut şi analizele, care i-au confirmat că acum este perfect sănătoasă, fapt ce l-a bucurat enorm şi pe Brad. Cei doi au hotărât astfel să îşi mărească familia cu încă o pereche de gemeni, mai exact, după cum scrie presa din SUA, demarând procedurile pentru inseminarea artificială, deoarece pe cale naturală este mai dificil să le reuşească planul. Surse apropiate celor doi spun că Angelina şi-a modificat programul foarte aglomerat şi s-a pus pe îngrăşat, fiindcă este sub greutatea normală pentru o astfel de sarcină.

Îşi caută microbuz ca să încapă toţi

Mai mult, Brad şi Angelina au vorbit deja cu cei şase copii despre intenţiile pe care le au, aceştia fiind încântaţi de idee şi pornind deja o întrecere pentru a alege numele viitorilor gemeni. Şi, deoarece familia urmează să se mărească, Brad vrea să achiziţioneze un microbuz cu care să se poată deplasa alături de Angelina şi de cei 8 copii, plus bonele, atunci când situaţia nu impune folosirea avionului, le-au mai spus sursele din apropierea celor doi jurnaliştilor de la National Enquirer.



Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

Powered by Baju Grosiran