Britney Spears si-a prezentat noul iubit.

Britney Spears si-a prezentat noul iubit. Cum arata acesta
Vedeta nu s-a prezentat singura la un eveniment cu pretentii din Los Angeles, ci in compania noului ei iubit. Vezi ce bine le sta impreuna celor doi indragostiti.
Gala de decernare a premiilor People's Choice Awards a reprezentat un bun prilej pentru ca vedetele sa-si prezinte ultimele achizitii vestimentare, dar mai ales noile cuceriri. Eveniment cu staif ce a avut loc in Los Angeles in urma cu doua seri a fost ocazia cea mai buna pentru ca Britney Spears sa-si scoata in lume noul iubit, avocatul David Lucado.

Imbracata intr-o superba rochie de culoarea somonului, impodobita cu aplicatii stralucitoare in forma de flori, castigatoarea premiului "Favorite Pop Artist" a venit insotita de cel cu care formeaza un cuplu de aproximativ opt luni de zile si alaturi de care si-a gasit in sfarsit fericirea.

Britney Spears si David Lucado s-au cunoscut la o petrecere organizata de cativa prieteni comuni, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. Surprinsi de fotografi in timpul primului show monden al anului 2014, cei doi au zambit mereu si au fost extrem de apropiati, semn ca relatia lor este una puternica si pasionala.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

Powered by Baju Grosiran