A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Britney Spears si-a prezentat noul iubit.

Britney Spears si-a prezentat noul iubit.

Britney Spears si-a prezentat noul iubit. Cum arata acesta
Vedeta nu s-a prezentat singura la un eveniment cu pretentii din Los Angeles, ci in compania noului ei iubit. Vezi ce bine le sta impreuna celor doi indragostiti.
Gala de decernare a premiilor People's Choice Awards a reprezentat un bun prilej pentru ca vedetele sa-si prezinte ultimele achizitii vestimentare, dar mai ales noile cuceriri. Eveniment cu staif ce a avut loc in Los Angeles in urma cu doua seri a fost ocazia cea mai buna pentru ca Britney Spears sa-si scoata in lume noul iubit, avocatul David Lucado.

Imbracata intr-o superba rochie de culoarea somonului, impodobita cu aplicatii stralucitoare in forma de flori, castigatoarea premiului "Favorite Pop Artist" a venit insotita de cel cu care formeaza un cuplu de aproximativ opt luni de zile si alaturi de care si-a gasit in sfarsit fericirea.

Britney Spears si David Lucado s-au cunoscut la o petrecere organizata de cativa prieteni comuni, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. Surprinsi de fotografi in timpul primului show monden al anului 2014, cei doi au zambit mereu si au fost extrem de apropiati, semn ca relatia lor este una puternica si pasionala.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *