A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Britney Spears si-a prezentat noul iubit.

Britney Spears si-a prezentat noul iubit.

Britney Spears si-a prezentat noul iubit. Cum arata acesta

Vedeta nu s-a prezentat singura la un eveniment cu pretentii din Los Angeles, ci in compania noului ei iubit. Vezi ce bine le sta impreuna celor doi indragostiti.

Gala de decernare a premiilor People’s Choice Awards a reprezentat un bun prilej pentru ca vedetele sa-si prezinte ultimele achizitii vestimentare, dar mai ales noile cuceriri. Eveniment cu staif ce a avut loc in Los Angeles in urma cu doua seri a fost ocazia cea mai buna pentru ca Britney Spears sa-si scoata in lume noul iubit, avocatul David Lucado.

Imbracata intr-o superba rochie de culoarea somonului, impodobita cu aplicatii stralucitoare in forma de flori, castigatoarea premiului “Favorite Pop Artist” a venit insotita de cel cu care formeaza un cuplu de aproximativ opt luni de zile si alaturi de care si-a gasit in sfarsit fericirea.

Britney Spears si David Lucado s-au cunoscut la o petrecere organizata de cativa prieteni comuni, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. Surprinsi de fotografi in timpul primului show monden al anului 2014, cei doi au zambit mereu si au fost extrem de apropiati, semn ca relatia lor este una puternica si pasionala.

About Abdi

Check Also

Britney Spears covers V Magazine US #100 2016 by Mario Testino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *