A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / ABDI Says / Cadouri corporate personalizate

Cadouri corporate personalizate

Ce faci daca acum nu mai idei de cadouri de corporatie? Sa alegi ceva personalizat, poate fi o idee, pentru brandurile puternice. Orice companie mare a trecut prin mai multe etape de personalizare pixuri, asa ca cel putin acestea sunt deja in stoc.

Normal ca lista poate fi usor completata cu tricouri personalizate, pentru ca vara tocmai s-a incheiat, iar tricourile daca nu vor fi bune de purtat la vara, pentru ca moda sau promotia sau mesajul nu mai sunt valabile, sunt numai bune de purtat prin casa sau poate chiar de dormit in ele J

La moda sunt in continuare si stickere personalizate, asa si acestea pot completa rapid lista.

Daca mai alegi un cozonac si o sticla de vin, cea din urma poate avea si ea o eticheta personalizata, ajungi sa “pacalesti” repede punga, si ea personalizata, in care sa trimtii cadourile corporate.

Si aici trebuie sa fii rapid, pentru ca daca nu le trimiti din vreme, ai toate sansele ca toti curierii sa fie aglomerati si cadourile sa nu-ti ajunga la timp, ba chiar multe sa-ti ajunga si dupa anul nou, cand efectul este foarte mult diminuat sau diluat cu vin si sampanie din belsug.

 

About Abdi

Check Also

Personalizeaza si castiga

Martie este luna cadourilor pentru femei. Te-ai gandit ce cadou sa le oferi angajatilor? Am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *