A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Cat castiga un angajat de la Lidl

Cat castiga un angajat de la Lidl

Salariile angajaţilor lanţului german Lidl, prezent pe piaţa locală cu peste 150 de magazine, variază în funcţie de regiunea ţării, de perioada anului, de experienţa fiecărui salariat şi de vechimea în cadrul companiei.
Un lucrător comercial poate ajunge la un salariu brut de 2.600 de lei, în timp ce un şef de magazin poate câştiga 6.300 de lei brut. Reprezentanţii Lidl nu precizează însă care este profilul fiecăruia dintre cei doi angajaţi.
„Deţinem şi folosim un sistem modern şi automatizat de pontare a timpului lucrat în magazine, ceea ce permite menţinerea unei evidenţe exacte şi în consecinţă, plata integralăşi punctuală a orelor de lucru prestate”, spun oficialii companiei.

Salariile angajaţilor Lidl diferă în funcţie de oraşul în care aceştia lucrează, ţinându-se cont de puterea de cumpărare din zonă, de rata şomajului, de concurenţă şi de salariul mediu net din localitate sau judeţ. Potrivit informaţiilor din piaţă, salariile de început sunt de 800-1000 de lei net.
„Chiar dacă nu putem face referire la veniturile nete ale angajaţilor, vă confirmăm că pot exista diferenţe de salarizare în funcţie de regiune, perioadă, poziţia deţinută, experienţă, performanţă şi vechimea salariatului. Pentru un angajat din magazin ce deţine postul de “lucrător comercial”, salariul brut poate ajunge până la 2.600 de lei,  iar pentru un “şef de magazin” salariul brut poate ajunge până la 6300 de lei.” Reprezentanţii Lidl nu dau exemple privind vechimea, experienţa sau regiunea unde lucrează un salariat care primeşte 2.600 de lei în funcţia de lucrător comercial
Lidl, intrat oficial pe piaţa locală în 2011 prin preluarea magazinelor Plus Discount, este unul dintre marii angajatori din economie, având peste 3.000 de salariaţi. Cei mai mulţi jucători din comerţul modern au continuat să angajeze oameni în ultimul an deoarece au continuat şi să deschidă magazine noi, la finalul lui 2012 numărul magazinelor din comerţul modern fiind la un pas de 1.000, cu peste 200 mai multe decât la începutul aceluiaşi an.
Cea mai mare parte a angajărilor din comerţ se fac însă pentru poziţii de operatori în domeniul vânzării şi manipulării de marfă, unde salariile nu depăşesc de regulă 1.000 de lei net pe lună şi unde este cea mai mare fluctuaţie de personal.

About Abdi

Check Also

Uleiul de masline este hidratant si de regenerator al pielii

Uleiul de masline este folosit din antichitate, fiind atat aliment, cat si medicament. Cu un continut de acid oleic 55 - 83%, acid linoleic 4 - 21%, acid linolenic 1%, acid palmitic 10,5% si acid stearic 2,6% acest produs are numeroase benefici...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *