A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Billa: ”Iubește în fiecare zi !”

Catalog Billa: ”Iubește în fiecare zi !”

În noul catalog al magazinului Billa sunt prezentate diverse produse, cum ar fi mezeluri și carne, legume și fructe, flori și dulciuri.

Am văzut în broșură portocale în plasă de 2 kilograme (la prețul de 4,49 lei) și ghimbir la prețul de 8 lei pe kilogram.

Mi-au mai plăcut niște pulpe de pui cu spate (la prețul de 5,79 lei pe kilogram) și parizerul țărănesc cu piept de pui (la prețul de 1,65 lei pentru 100 de grame).

De asemenea, am mai văzut carne tocată de porc (la prețul de 11 lei pe kilogram), spată de porc fără os (la prețul de 12,49 lei pe kilogram) și altele.

Catalogul magazinului Billa îl găsiți mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Billa: ”Iubește în fiecare zi !” să fie actualizate pentru luna februarie 2017. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *