A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Cora cu alimente și cadouri

Catalog Cora cu alimente și cadouri

Doriți să gătiți o mâncare specială pentru o cină împreună cu cei dragi? În catalogul magazinului Cora sunt prezentate diverse categorii de produse, cum ar fi carne și pește, lactate și brânzeturi, mâncăruri gata preparate și prăjituri. De asemenea, mai sunt prezentate și produse împachetate în diverse ambalaje pentru cadouri, dar și alte articole.

De exemplu, am văzut în broșura Cora, la prețul de 26,28 lei, o cutie cu 3 produse pentru bărbați (loțiune de dat după ras, deodorant spray și un gel pentru duș). Pentru femei am văzut o casetă ce conține 2 produse (o sticluță cu parfum și un deodorant spray) la prețul de 40,67 lei.

Mi-au mai plăcut prăjitura tartă în formă de inimă (la prețul de 10 lei pe 100 de grame) și prăjitura tiramisu la prețul de 2,59 lei pe bucată.

Mi-au mai atras atenția diverse sortimente de carne printre care și o ceafă de porc feliată și cu os (la prețul de 14 lei pe kilogram) și un amestec din carne de porc și vită (la prețul de 12 lei pe kilogram).

Catalogul magazinului Cora îl puteți vedea mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Cora cu alimente și cadouri să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *