A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Hornbach cu materiale de construit și plante pentru grădină

Catalog Hornbach cu materiale de construit și plante pentru grădină

Primăvara este un anotimp în care se dă startul la construit sau amenajat. Dacă aveți în lista de proiecte construirea sau amenajarea unei grădini, vă invit să vedeți împreună cu mine produsele prezentate în noul catalog al magazinului Hornbach.

Am văzut diverse sortimente de flori și butași de pomi fructiferi, printre care mi-a atras atenția un pom fructifer cu talie mică în diverse sortimente de fructe, cum ar fi pere sau mere și altele. Acest pom are rădăcina împachetată într-o folie, putând să fie ușor de transportat. Prețul pomului este de 9 lei pe bucată.

De asemenea, am mai văzut parchet laminat din stejar la prețul de 29,30 lei pe metru pătrat și gresie pentru interior la prețul de 29 lei pe metru pătrat.

Mi-au atras atenția o motosapă cu putere de 7.0 CP și cu 3 viteze (2 viteze înainte și 1 înapoi). Motosapa mai are și transmisie de ambreiaj și cutie de viteze din foto cu roți dințate, freză reglabilă cu 24 cuțite și un ghidon reglabil. Capacitatea rezervorului pentru alimentat motosapa este de 2,9 litri. Motosapa este la prețul de 2000 lei.

Dacă doriți să vedeți și alte produse din catalogul magazinului Hornbach, vizualizați imaginile de mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Hornbach cu materiale de construit și plante pentru grădină să fie actualizate pentru luna martie 2017. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *