A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Internity: ”Super oferte în luna iubirii”

Catalog Internity: ”Super oferte în luna iubirii”

Nu rata ofertele din noul catalog al magazinului Internity în care sunt prezentate diverse produse, cum ar fi telefoane și accesorii, tablete, carduri de memorie și altele.

Am văzut în broșura magazinului Internity telefon mobil cu ecran de 5 inch și cu 2 camere foto (13 MP și 5 MP), procesor Quad-Core 1.2 GHz, memorie internă de 16 GB și memorie RAM de 2 GB. Telefonul este la prețul de 789 lei fără abonament.

Mi-a plăcut și o tabletă cu ecran de 8 inch HD, sistem de operare Android Marshmallow, cameră foto de 2 MP, memorie internă de 8 GB și memorie RAM de 1 GB (tableta este la prețul de 400 lei fără abonament). Pentru tablete cu ecran de 7 sau 8 inch am mai văzut și o husă de culoare neagră, care se deschide ca o carte (la prețul de 50 lei).

Dacă doriți să aveți o memorie mai mare de stocare externă la telefon sau tabletă, am văzut card de memorie microSD clasa 10 de 8 GB la prețul de 32 lei, dar și alte modele.

Catalogul magazinului Internity îl găsiți mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Internity: ”Super oferte în luna iubirii” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *