A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Lidl – Pregătiri rapide de Revelion

Catalog Lidl – Pregătiri rapide de Revelion

A apărut noul catalog al magazinului Lidl, în care sunt descrise diferite categorii de produse, cum ar fi: carne, pește, sosuri, conserve, preparate din carne, mezeluri, salate gata pregătite. De asemenea, in catalog mai sunt prezentate si prăjituri, răcoritoare, detergenți, legume, fructe, unelte. Mai gasim si flori, haine, electrocasnice pentru bucătărie, produse pentru copii și altele.

Răsfoind catalogul magazinului Lidl mi-au atras atenția: cutia de 1 litru cu lapte bătut, la prețul de 2 lei; păstrăv la prețul de 19,90 lei pe kilogram; sticla de 750 mililitri cu ulei de măsline, la prețul de 18 lei; sticla de 700 de grame cu sos de roșii pasate, la prețul de 4,49 lei; cutia de 400 grame cu tobă, la prețul de 4,79 lei; caserola de 250 grame cu fasole bătută gata pregătită, la prețul de 3,49 lei; caserola de 320 grame cu savarină sau amandină, la prețul de 7 lei; cutia de 300 grame cu brioșe Muffins, la prețul de 6,49 lei; punga de 500 grame cu cafea măcinată, la prețul de 14,49 lei; punga de 12 kilograme cu detergent pentru haine ( 2  în 1 ) la prețul de 67 lei; broccoli la prețul de 4,79 lei pe 500 de grame; plasă de 1 kilogram cu portocale, la prețul de 7,19 lei.

De asemenea, am mai văzut și: trandafir în ghiveci, la prețul de 12 lei; trusă de 15 piese cu chei fixe sau inelare, la prețul de 35 lei; sticla de 1 litru cu soluție pentru curățat mucegaiul, la prețul de 10 lei; pulover pentru femei, la prețul de 40 lei; pantaloni pentru bărbați, la prețul de 40 lei; rochie din material tricotat, la prețul de 50 lei; pantofi pentru bărbați, la prețul de 55 lei; geantă pentru cumpărături, la prețul de 25 lei; lingură cu cântar digital, la prețul de 25 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul magazinului Lidl, dați click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Lidl – Pregătiri rapide de Revelion să fie actualizate pentru luna ianuarie 2017. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *