A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Mobexpert: ”Mega ocaziile primăverii”

Catalog Mobexpert: ”Mega ocaziile primăverii”

Vă invităm sa vedeți ofertele din noul catalog al magazinului Mobexpert, în care sunt prezentate diverse produse pentru locuință.

Am văzut în broșura Mobexpert un set cu 4 piese de lenjerie pentru pat (2 fețe pentru pernă, un cearceaf pentru pat și un cearceaf pentru pilotă). Setul de lenjerie este la prețul de 244 lei.

Mi-au plăcut o masă extensibilă cu cadru metalic cromat și blat din sticlă (la prețul de 897 lei) și un set cu 2 etajere cu dimensiunile 33 x 28 x 119 H centimetri (la prețul de 197 lei).

De asemenea, am mai văzut și un pat realizat din lemn de plop cu finisaj de culoare albă (patul este la prețul de 1.397 lei).

Catalogul magazinului Mobexpert îl puteți vedea mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Mobexpert: ”Mega ocaziile primăverii” să fie actualizate pentru luna februarie 2017. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *