A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Oriflame cu produse pentru îngrijire și cosmetice

Catalog Oriflame cu produse pentru îngrijire și cosmetice

În noul catalog Oriflame sunt prezentate diverse produse, cum ar fi rujuri și farduri, genți și portofele, parfumuri și creme.

Răsfoind broșura mi-au atras atenția un fond hrănitor de ten, cu extracte din fructe de pădure și iaurt (la prețul de 15 lei) și un rimel. Cu ajutorul periuței ce se află în interiorul tubului se oferă genelor alungire, curbare și culoare mai intensă (la prețul de 13 lei).

Mi-au mai plăcut o sticluță de 8 mililitri cu ojă. Această ojă este disponibilă în 10 nuanțe, din care puteți alege (la prețul de 12 lei). Am mai văzut un set ce conține 3 produse (rimel, creion pentru ochi și gel pentru sprâncene și gene), la prețul de 20 lei.

În categoria de parfumuri, mi-a plăcut o sticluță de 50 mililitri cu apă de toaletă. Această apă, cu ajutorul aromelor de pară, flori de migdale și violete, crează un parfum plăcut de primăvară. Apa de toaletă este la prețul de 50 lei.

De fiecare dată când îmbrăcăm o rochie ne întrebăm cu ce ne putem accesoriza ținuta. Un mic accesoriu, precum o brățară sau un colier, probabil completează orice model de rochie.

În această categorie de accesorii am văzut o brățară fabricată din alamă în tonuri aurii, în formă de împletitură. Pe mijloc are un șiret din piele, de culoare neagră, cu un medalion. Brățara este la prețul de 19,90 lei.

Dacă doriți să vedeți catalogul Oriflame, dați click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Oriflame cu produse pentru îngrijire și cosmetice să fie actualizate pentru luna martie 2017. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *