A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Oriflame: ”Sărbătorește ziua femeii !”

Catalog Oriflame: ”Sărbătorește ziua femeii !”

Îți dorești să ai o coafură și un machiaj potrivit în orice moment din zi? Oriflame prezintă în noul său catalog o gamă largă de produse, cum ar fi pentru machiaj, parfumuri, produse pentru îngrijire și altele.

Am văzut în broșura Oriflame rimel cu periuță specială ce face genele să aibă volum după aplicare (rimelul la prețul de  10 lei) și pudră pentru față ce stabilizează machiajul pentru un aspect cât mai intens (pudra este la prețul de 35 lei).

Mi-au mai plăcut și un tuș lichid pentru pleoape ce definește un contur cât mai puternic și linii cât mai reușite cu ajutorul aplicatorului din pâslă (rimelul este la prețul de 12 lei) și un set de 6 piese cu pensule pentru machiaj (pensulă dreaptă și pensulă oblică, aplicator cu burete, pieptene și perie pentru gene și sprâncene, pensulă pentru buze) la prețul de 30 lei.

Mi-au atras atenția un parfum cu aromă de crin imperial, mosc și floare de piersic (la prețul de 50 lei), un deodorant spray antiperspirant pentru bărbați (la prețul de 20 lei) și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul Oriflame, dați click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Oriflame: ”Sărbătorește ziua femeii !” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *