A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Penny Market: ”De Dragobete iubește românește”

Catalog Penny Market: ”De Dragobete iubește românește”

Te-ai gândit cu ce meniu vă veți surprinde familia de Dragobete? Eu mă gândeam să gătesc mâncăruri mai diferite decât cele care le prepar de obicei. Mă voi inspira din noul catalog al magazinului Penny Market în care sunt prezentate diverse produse, cum ar fi electrocasnice și produse pentru îngrijire, fructe și legume, mezeluri și carne și altele.

Am văzut mai mute tipuri de carne pentru gătit, printre care și carne de curcan (la prețul de 12 lei pe kilogram) și ciolan de porc afumat și cu os (la prețul de 10 lei pe kilogram).

De asemenea, mi-au mai plăcut și o caserolă de 500 grame cu carne de vită (la prețul de 12 lei) și pui grill la prețul de 6,69 lei pe kilogram.

Cum orice mâncare trebuie să fie mai aromată sau consistentă, avem nevoie de ulei de floarea soarelui ( pe care l-am văzut în sticlă de 1 litru la prețul de 5,79 lei ) și un plic de condiment cu gust de găină (la prețul de 5,49 lei).

Pentru cei ce își îndrăgesc propriul autoturism, am văzut prezentată o husă în diverse culori pentru scaun (la prețul de 20 lei pe bucată), un set cu 4 huse pentru anvelope (la prețul de 30 lei) și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul magazinului Penny Market, dați click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Penny Market: ”De Dragobete iubește românește” să fie actualizate pentru luna februarie 2017. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *