A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Penny Market: ”Masă de România”

Catalog Penny Market: ”Masă de România”

Dorești să-i oferi soției sau prietenei o mâncare delicioasă de Sfântul Valentin? În noul catalog al magazinului Penny Market sunt prezentate diverse alimente și legume din care te poți inspira. De asemenea, mai sunt prezentate și alte categorii de produse: flori, diverse produse împachetate în formă de cadou, unelte și accesorii pentru auto.

Răsfoind broșura Penny Market am văzut pulpă superioară de curcan (la prețul de 13 lei pe kilogram) și cotlet de porc fără os și marinat (la prețul de 16 lei pe kilogram).

Mi-au mai plăcut și trunchiul de pește cod în pungă de 1 kilogram (la prețul de 10 lei ) și cașcavalul afumat (la prețul de 8,69 lei pe 300 grame).

De asemenea, am mai văzut și un set cu 2 produse (cremă de față și deodorant) împachetate într-o cutie de cadouri, la prețul de 25 lei.

Catalogul magazinului Penny Market îl poți vedea mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Penny Market: ”Masă de România” să fie actualizate pentru luna februarie 2017. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *