A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Catalog Praktiker: In ianuarie ”Mari reduceri la sute de articole”

Catalog Praktiker: In ianuarie ”Mari reduceri la sute de articole”

Catalog Praktiker: In ianuarie 2017 ”Mari reduceri la sute de articole”

Daca mai ai bani de cheltuit in ianuarie, merita sa rasfoiesti catalogul Praktiker, în care sunt prezentate diferite produse pentru toate camerele locuinței.

Am văzut de exemplu în broșura mobilier pentru dormitor. Mobila este compusă din mai multe elemente, cum ar fi un pat cu dimensiunile de 160 x 200 centimetri și două dulapuri. Unul dintre dulapuri dispune și de o oglindă montată pe toată suprafața ușii. Pe partea care este prinsă deasupra de pat sunt alte două mici dulapuri cu ușă. Dulapurile sunt despărțite de două rafturi pentru depozitat diverse accesorii. Mobilierul pentru dormitor este la prețul de 1599 lei.

De asemenea, mi-a mai plăcut un șemineu cu putere de 9 kW. Dimensiunile șemineului sunt de 85 x 44 x 37 centimetri, iar randamentul este de 76,1 %. Ca și combustibil se utilizează lemnele. Prețul șemineului este de 519,90 lei.

Dacă veți achiziționa un șemineu, probabil vă veți întreba cu ce tăiați lemnele. Tot în pliantul Praktiker am mai văzut și un moto-ferăstrău cu puterea de 1,8 kW, la prețul de 279,90 lei. Lama acestuia are lungimea de 45 centimetri..

Catalogul magazinului Praktiker îl găsiți mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Praktiker: ”Mari reduceri la sute de articole” să fie actualizate pentru luna ianuarie 2017. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

About Abdi

Check Also

Catalogul de Black Friday de la Media Galaxy

În perioada 1 noiembrie 2018 – 5 decembrie 2018, Media Galaxy are activă oferta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *