A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / ABDI Says / Ce cadou sa faci la rude?

Ce cadou sa faci la rude?

Ce faci daca te duci in vizita la rude? Ce cadou sa le iei in perioada asta? Cadourile lenjerii de pat s-au cam dus de ceva vreme. Cred ca de cand au venit camioane, pardon autocare, intregi de la turci.  Vremea blugilor pyramid, a lui Boni Bon si altele, printre care si lenjeriile de pat s-a dus!

Te duci in supermarket si inevitabil gasesti ce lenjerie vrei. Aproape si in fiecare mall gasesti cate un magazine de lenjerii. Te duci sa-ti cumperi o saltea 140×200 sau mai stiu eu ce alte saltele 120×200, de exemplu, gasesti sip erne, gasesti si lenjerii, gasesti aproape tot ce iti trebuie pentru dimensiunea de saltea pe care ai ales-o.

Si totusi, ce cadou sa faci la rude? Depinde de ruda. Daca ai pe cineva in casa care sa te ajute, atunci treaba e mai simpla, daca insa nu ai, atunci cu siguranta ai  o problema. Asta inseamna ca e o ruda mai indepartata sau ca tu nu prea stii sa socializezi cum trebuie cu rudele tale! Ce sa fie oare? Pai tu de cand nu ai mai fost in vizita pe acolo?

Dar chiar si asa, ce te costa sa suni si sa intrebi direct ce cadou vrea, fara sa-ti mai faci tu multe problem?

 

About Abdi

Check Also

Cartela Vodafone – Spiridusul 15s

Din orice retea esti, net de la Vodafone primesti, fie ca ai fost cuminte sau …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *