A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Lifestyle / Cea mai adanca piscina naturala alimentata de un izvor

Cea mai adanca piscina naturala alimentata de un izvor

Jacob’s Well, un izvor artezian din Wimberley, Texas, încă atrage amatorii de senzaţii tari, deşi cel puţin opt persoane au murit în timpul scufundărilor.
De pe stânca de deasupra apei, Jacob’s Well, o piscină naturală din Wimberley, Texas, pare o groapă fără fund. Izvorul artezian permanent, care alimentează pârâul Cypress, atrage persoane de toate vârstele care vor să înoate în natură, înconjurate de peisajul deosebit.
Cei mai mulţi dintre cei care se duc la Jacob’s Well sunt însă amatorii de senzaţii tari, care vor să sară, sau să se scufunde în groapa care dă impresia că nu are fund.
“De pe stânca de pe care se sare, aproape că nu se vede apa. Tot ce vezi este o groapă uriaşă, un abis”, spune Carl Griffin, fotograf amator care a realizat o serie de imagini în zonă. “Izvorul este atât de limpede, încât pare că sari de la o înălţime foarte mare, deşi stai, de fapt, la un metru deasupra apei”, adaugă el.
“Pentru cei care nu vor să se scufunde, Jacob’s Well rămâne o piscină naturală, alimentată de un izvor superb, de care se poate bucura toată lumea. Pentru că în utlima vreme s-a încercat dezvoltarea zonei, izvorul a fost inclus într-o rezervaţie naturală, aşa că va fi protejat, astfel încât şi generaţiile viitoare să poată înota aici”, adaugă Griffin.
Intra aici pentru a vizualiza.
http://www.youtube.com/watch?v=wL_87WRvusE#t=69

About Abdi

Check Also

ME! trivia: 35 facts about the new Taylor Swift single!

ME! is the new single from Taylor Swift and is a collaboration with Brendon Urie for Panic! at the Disco. You know you love this song, so let’s find out some trivia and facts about it! “Me!” is a song by American singer-songwriter Taylor Swift Featuring Brendon Urie of Panic! at the Disco Released by […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *