A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Lifestyle / Cea mai adanca piscina naturala alimentata de un izvor

Cea mai adanca piscina naturala alimentata de un izvor

Jacob’s Well, un izvor artezian din Wimberley, Texas, încă atrage amatorii de senzaţii tari, deşi cel puţin opt persoane au murit în timpul scufundărilor.
De pe stânca de deasupra apei, Jacob’s Well, o piscină naturală din Wimberley, Texas, pare o groapă fără fund. Izvorul artezian permanent, care alimentează pârâul Cypress, atrage persoane de toate vârstele care vor să înoate în natură, înconjurate de peisajul deosebit.
Cei mai mulţi dintre cei care se duc la Jacob’s Well sunt însă amatorii de senzaţii tari, care vor să sară, sau să se scufunde în groapa care dă impresia că nu are fund.
“De pe stânca de pe care se sare, aproape că nu se vede apa. Tot ce vezi este o groapă uriaşă, un abis”, spune Carl Griffin, fotograf amator care a realizat o serie de imagini în zonă. “Izvorul este atât de limpede, încât pare că sari de la o înălţime foarte mare, deşi stai, de fapt, la un metru deasupra apei”, adaugă el.
“Pentru cei care nu vor să se scufunde, Jacob’s Well rămâne o piscină naturală, alimentată de un izvor superb, de care se poate bucura toată lumea. Pentru că în utlima vreme s-a încercat dezvoltarea zonei, izvorul a fost inclus într-o rezervaţie naturală, aşa că va fi protejat, astfel încât şi generaţiile viitoare să poată înota aici”, adaugă Griffin.
Intra aici pentru a vizualiza.
http://www.youtube.com/watch?v=wL_87WRvusE#t=69

About Abdi

Check Also

Lollapalooza trivia: 40 amazing facts about the music festival!

Lollapalooza is one of the biggest music festivals and it attracts big names of the music indrusty to perform. Do you know everything about it? If no, so let’s dive into some facts about this music event! Lollapalooza is an annual 4-day music festival based in Chicago, Illinois at Grant Park Performances include but are […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *