A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Lifestyle / Cheia succesului in viata este munca?

Cheia succesului in viata este munca?

Iti doresti succesul, dar totdeauna exista si posibilitatea esecului, fa si tu ceva nu vrei reusi daca nu vei incerca. In tara asta plina de lenesi toata lumea asteapta sa primeasca da niciodata sa ofere.

Succesul consta in mai multe etape, aceste etape trebuie sa le cunosti ca pe propriul buzunar daca nu le cunosti vei avea numai esecuri, intr-o afacere este bine sa lucrezi singur si daca o faci cu cineva sa fie cineva de increde. Ca romanul este facut sa fie suspicios, invidios. In ziua de azi trebuie sa ramai sceptic sa nu pui la suflet nimic, invata sa gandesti pozitiv.

Cei mai multi oameni au visuri pe care doresc sa si le atinga dar niciodata nu trec mai mult de stadiul de dorinta. Alti oameni au visuri pe care doresc sa le atinga si sunt implicati total ca sa le atinga.

Cheia succesului in viata este sa treci de la stadiul de dorinta la cel de implicare. Trebuie sa faci ceva pentru a trai in tara asta saraca si plina de hoti. Nu astepta de la nimeni nimic, nai vrut sa dai nu cere baga la cap ce iti zic. Orice lucru, proiect, vis ai in cap, incepe cu o decizie. Munca, munca si iar munca si dupa vei vedea rzultatele, multi asteapta de la parinti dar cat o sa mai astepte ca parinti nu vor traia o vesnicie.

Lipsa de chef de treaba nu este un pacat, ci o boala care afecteaza organismul.
Munca gandeste,lenea viseaza.

About Abdi

Check Also

Prostia Omeneasca – Cele mai Tari Imagini din Romania! || Faze Comice & Penibile

Best free WordPress theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *