A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / ABDI Says / Clinit.ro – Produse de Curatenie si Igiena Generala

Clinit.ro – Produse de Curatenie si Igiena Generala

Suntem in Saptamana Mare si mai sunt doar cateva zile pana la Sarbatoarea de Paste de anul acesta.

Alaturi pe prepararea mancarurilor care vor umple masa din ziua de Paste, un aspect foarte inportant il reprezinta curatenia in casa. Aproape ca in fiecare an, curatenia aceasta coincide cu prima curatenie generala a anului, mai ales ca venim dupa o iarna, destul de lunga prin unele zone.

In fiecare gospodarie, pana sa inceapa sa miroasa a cozonaci, pasca, drob sau friptura de miel, miroase a curatenie, miroase a primavara! Fie ca s-a facut curatenie saptamanala, periodica sau nu, curatenia de primavara este necesara. Chiar si pentru ca ai renuntat si impachetat plapuma sau pilota pe care ai folosit-o toata iarna, chiar si pentru ca tocmai ti-ai luat de la Nufarul hainele de iarna tocmai spalate si calcate si le-ai asezat intr-un loc in care nu vei mai umbla pana la toamna sau iarna viitoare (adica pana la finalul acestui an).

Si pentru ca tot vine Pastele, sarbatoarea parca nu e sarbatoare daca nu ai facut si curat inainte! Fie ca petreci acasa, fie ca petreci in excursie, fie ca petreci in club. La final, tot acasa te intorci si trebuie sa simti si sa mirosi a sarbatoare si acasa.

Indiferent daca isi fac personal curatenie sau daca angajeaza o persoana sau mai multe sa le ajute la curatenie, pentru gospodine au aparut in ultima vreme produse de calitate, care sa le usureze munca cat mai mult. Si pentru ca timpul este intotdeauna pretios si prea putin, cea mai buna modalitate de achizitionare a produselor este cea online. Pentru ca au aparut magazine online, specializate pe comercializarea produselor de curatenie si igiena, cum este www.clinit.ro. Produsul tau de curatenie este doar la cateva click-uri distanta. Si 24 – 48 de ore, cat dureaza livrarea prin curier.

Site-ul este structurat pe compartimente si in functie de utilitatea produselor, astfel ca devine foarte usor sa cumperi ce ai nevoie, in plus structura lui iti ofera si alte idei de produse pe care sa le folosesti, solutii de curatenie si igiena pe care nu le cunosteai, care iti usureaza munca si iti diminueaza timpul si efortul depus.

Gasesti astfel pe site produse de curatenie si igiena pentru baie, bucatarie si camera, Gasesti produse pentru orice tip de suprafata, gresie, faianta, geam, plastic, parchet, inox, lemn, tapiserii. Dezinfectanti, detergenti, odorizante, consumabile, echipamente de unica folosinta.

www.clinit.ro este administrat de compania Majordom Hygiene, care are peste 10 de experienta in comercializarea produselor de curatenie, atat pentru end user, cat si pentru hoteluri si alte companii. O experienta puternica, un motiv in plus, ca pe site sa gasesti numai produse de curatenie de calitate si eficiente, alaturi de idei inovative.

Curatenia generala, saptamanala sau doar intretinerea curateniei devine astfel mai simpla si mai placuta cand beneficiezi de experienta unor profesionisti in curatenie si igiena.

Iti urez spor la curatenie daca nu ai facut-o inca si sa ai Sarbatori linistite. Si daca ti-a placut ideea cu www.clinit.ro, te invit sa te mai intorci, pentru ca mai am si alte recomandari cum sa-ti usurezi viata.

About Abdi

Check Also

Săptămâna Mare | Săptămâna Patimilor | Patimile lui Hristos Ce reprezintă?

Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor sau Patimile lui Hristos reprezintă saptamana in care conform istoriei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *