A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Concurs Kent Apex 2013 | www.experience-tomorrow.com.

Concurs Kent Apex 2013 | www.experience-tomorrow.com.

Castiga zilnic un iPhone 5S Gold cu Kent Apex.
Cumpara orice pachet de Kent participant la promotie, cauta codul tiparit pe card si introdu-l pe www.experience-tomorrow.com.
Poti castiga cate un iPhone 5s Gold 16GB pe zi.

Promotia se desfasoara in perioada 4 noiembrie – 15 decembrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Kent intra pe www.experience-tomorrow.com.

About Abdi

Check Also

Linoleum in motive romanesti !

Ți-am spus în detaliu despre linoleum că este un material cu compoziție naturală, antibacterian și antialergic și ți-am și explicat cum îl poți diferenția față de vinilin sau pardoselile din PVC care sunt artificiale. Ei bine, de această dată am marea bucurie să te anunț că grație celor două tinere arhitecte Andreea Batros și Flavia Scînteanu de la Dare to Rug, motivele românești au ajuns să fie prezente în colecția unuia dintre cei mai mari și importanți producători de linoleum la nivel mondial – Forbo. Este extraordinară această reușită pentru că este pentru prima dată când motivele românești sunt preluate și promovate la nivel internațional în domeniul designului de către un producător de talie internațională. Dar hai să-ți spun mai multe.


7 comments

  1. it is a special website

  2. castig de unde iau telefonul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 2 =