A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Concurs Lay’s 2014 | www.valizalays.ro

Concurs Lay’s 2014 | www.valizalays.ro

Lay’s are o super miza, bani in punga si-n valiza.

Inscrie codul promotional de pe punga, incepand cu data de 20 ianuarie 2014, pe www.valizalays.ro sau prin SMS la 1858 si poti castiga prin tragere la sorti o valiza de 10.000 lei pe zi.
Poti castiga si instant: uita-te atent in punga de Lay’s si vezi daca ai gasit o bancnota de 1, 5, 10, 50, 100, 200 sau 500 de lei.
Incepand cu 17 februarie 2014 asculta Alarma PRO FM ca sa afli daca ai castigat o valiza.

Promotia se desfasoara in perioada 20 ianuarie – 14 martie 2014.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Lay’s intra pe www.valizalays.ro.

About Abdi

Check Also

Linoleum in motive romanesti !

Ți-am spus în detaliu despre linoleum că este un material cu compoziție naturală, antibacterian și antialergic și ți-am și explicat cum îl poți diferenția față de vinilin sau pardoselile din PVC care sunt artificiale. Ei bine, de această dată am marea bucurie să te anunț că grație celor două tinere arhitecte Andreea Batros și Flavia Scînteanu de la Dare to Rug, motivele românești au ajuns să fie prezente în colecția unuia dintre cei mai mari și importanți producători de linoleum la nivel mondial – Forbo. Este extraordinară această reușită pentru că este pentru prima dată când motivele românești sunt preluate și promovate la nivel internațional în domeniul designului de către un producător de talie internațională. Dar hai să-ți spun mai multe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =