A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / RO News / Cu cine se pupă Marina Dina! Sexy-blonda e topită! | FOTO

Cu cine se pupă Marina Dina! Sexy-blonda e topită! | FOTO

Fosta asistentă a lui Mihai Morar de la emisiunea "Răi da buni", de la Antena 2, se află în vacanţă la mare.
Marina Dina îşi încarcă bateriile la mare. Sexy-blonda îşi petrece vacanţa alături de un grup de prieteni, alături de care pare să se simtă foarte bine. Fosta asistentă de televiziune a postat pe pagina sa oficială de Facebook mai multe fotografii de la mare. Ea apare alături de un grup de prieteni, stând pe şezlong şi bucurându-se din plin de soare. Dacă ziua leneveşte la plajă, pentru a avea un bronz perfect, seara, Marina petrece pe rupte în cluburi. Blonda se bucură din plin de fiecare moment în compania prietenilor ei, în special a prietenelor, cărora ţine să le arate tot timpul cât de mult le iubeşte. Aşa a fost surprinsă Marina Dina într-una dintre nopţile petrecute într-un club din Mamaia - pupându-se cu una dintre amicele ei. Senzualele fete şi-au ţuguiat buzele şi au stat cuminţi la poză, ca să aibă o amintire cu unul dintre frumoasele lor momente de la mare.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *