Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu din lume. Ce primeste Beyonce daca divorteaza de Jay-Z

Alaturi de Angelina si Brad Pitt, formeaza cel mai puternic cuplu din showbiz-ul american. Nu este de mirare, asadar, ca la baza casatoriei lor a stat un act care sa le gestioneze averile uriase.
Se spune ca relatia dintre Beyonce si Jay-Z a inceput in 2002, odata cu colaborarea lor pentru hit-ul "03 Bonnie & Clyde", de pe albumul rapper-ului.
Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu din lume. Ce primeste Beyonce daca divorteaza de Jay-Z

Pe 4 aprilie 2008, cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete, nu inainte de a incheia insa un contract prenuptial. Avand in vedere ca Beyonce are o avere de 53 de milioane de dolari, iar Jay-Z una de 42 de milioane, nu este de mirare ca cei doi au fost nevoiti sa se gandeasca si la latura financiara a uniunii lor.

Conform Celebritydirt.com, in contractul lor prenuptial este stipulat faptul ca in cazul unui posibil divort, Beyonce primeste cate 5 milioane de dolari pentru fiecare urmas pe care i-l daruieste rapper-ului. Deocamdata, superstarul pop si-a asigurat primele 5 milioane, ramane de vazut daca va urca in curand la 10 sau nu.

De asemenea, fidelitatea lui Beyonce ii va fi rasplatita in cazul unui divort. Jay-Z ii va da sotiei sale cate 1 milion de euro pentru fiecare an de casnicie.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

Powered by Baju Grosiran