A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu din lume. Ce primeste Beyonce daca divorteaza de Jay-Z

Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu din lume. Ce primeste Beyonce daca divorteaza de Jay-Z

Alaturi de Angelina si Brad Pitt, formeaza cel mai puternic cuplu din showbiz-ul american. Nu este de mirare, asadar, ca la baza casatoriei lor a stat un act care sa le gestioneze averile uriase.
Se spune ca relatia dintre Beyonce si Jay-Z a inceput in 2002, odata cu colaborarea lor pentru hit-ul “03 Bonnie & Clyde”, de pe albumul rapper-ului.

Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu din lume. Ce primeste Beyonce daca divorteaza de Jay-Z


Pe 4 aprilie 2008, cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete, nu inainte de a incheia insa un contract prenuptial. Avand in vedere ca Beyonce are o avere de 53 de milioane de dolari, iar Jay-Z una de 42 de milioane, nu este de mirare ca cei doi au fost nevoiti sa se gandeasca si la latura financiara a uniunii lor.

Conform Celebritydirt.com, in contractul lor prenuptial este stipulat faptul ca in cazul unui posibil divort, Beyonce primeste cate 5 milioane de dolari pentru fiecare urmas pe care i-l daruieste rapper-ului. Deocamdata, superstarul pop si-a asigurat primele 5 milioane, ramane de vazut daca va urca in curand la 10 sau nu.

De asemenea, fidelitatea lui Beyonce ii va fi rasplatita in cazul unui divort. Jay-Z ii va da sotiei sale cate 1 milion de euro pentru fiecare an de casnicie.

About Abdi

Check Also

Jay Z Trivia: 46 fascinating facts about the rapper!

Jay Z is an American rapper, businessman, and investor. Formerly known as Jay-Z, he is one of the best-selling musicians of all time, having sold more than 100 million records, while receiving 21 Grammy Awards for his music. Let’s see some interesting facts about him!   1. Shawn Corey Carter was born December 4, 1969 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + one =

error: Content is protected !!