A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu din lume. Ce primeste Beyonce daca divorteaza de Jay-Z

Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu din lume. Ce primeste Beyonce daca divorteaza de Jay-Z

Alaturi de Angelina si Brad Pitt, formeaza cel mai puternic cuplu din showbiz-ul american. Nu este de mirare, asadar, ca la baza casatoriei lor a stat un act care sa le gestioneze averile uriase.
Se spune ca relatia dintre Beyonce si Jay-Z a inceput in 2002, odata cu colaborarea lor pentru hit-ul “03 Bonnie & Clyde”, de pe albumul rapper-ului.

Cum arata contractul prenuptial al celui mai celebru cuplu din lume. Ce primeste Beyonce daca divorteaza de Jay-Z


Pe 4 aprilie 2008, cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete, nu inainte de a incheia insa un contract prenuptial. Avand in vedere ca Beyonce are o avere de 53 de milioane de dolari, iar Jay-Z una de 42 de milioane, nu este de mirare ca cei doi au fost nevoiti sa se gandeasca si la latura financiara a uniunii lor.

Conform Celebritydirt.com, in contractul lor prenuptial este stipulat faptul ca in cazul unui posibil divort, Beyonce primeste cate 5 milioane de dolari pentru fiecare urmas pe care i-l daruieste rapper-ului. Deocamdata, superstarul pop si-a asigurat primele 5 milioane, ramane de vazut daca va urca in curand la 10 sau nu.

De asemenea, fidelitatea lui Beyonce ii va fi rasplatita in cazul unui divort. Jay-Z ii va da sotiei sale cate 1 milion de euro pentru fiecare an de casnicie.

About Abdi

Check Also

Sanaa Lathan: 17facts you should know about the actress

Sanaa Lathan is an American actress! The actress is known for her roles in Hollywood movies, but we are hearing a lot about her now because rumor has it that she was the one that bit Beyonce at Jay-Z’s party. The comedian and actress, Tiffany Hadish, told the Hollywood Reporter that she saw the actress […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *