A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Cum arata vedetele de aproape: riduri, puncte negre si defecte vizibile

Cum arata vedetele de aproape: riduri, puncte negre si defecte vizibile

Cum arata vedetele de aproape: riduri, puncte negre si defecte vizibileProblemele dermatologice nu tin cont de statutul individului, de cat de celebru este sau de contul sau din banca. Nume mari de la Hollywood se confrunta cu astfel de neplaceri.
Pentru vedetele care traiesc sub privirile nemiloase ale paparazzilor aceste probleme pot deveni subiecte de tabloid si de barfe.

Fie ca le-a aparut un cos in ajunul unui eveniment important sau li s-a intamplat ceva mai serios, multe dintre vedete stiu cum e sa le fie rusine cu propria lor piele. Problemele dermatologice precum acneea, psoriazisul sau cuperoza sunt, de cele mai multe ori, incomfortabile, izolatoare si jenante. Ridurile, imbatranirea pielii si alunitele sunt alte minusuri pentru care persoanele publice sunt adesea taxate.

Noptile nedormite, lipsa timpului pentru tratamente cosmetice in saloanele specializate, alimentatia nesanatoasa si neechilibrata, lipsa activitatii fizice contribuie la distrugerea tenului si aparitia imperfectiunilor, care pentru vedete reprezinta o bila neagra in fata admiratorilor, fotografilor si cameramanilor.

Vezi mai jos cateva vedete care se confrunta cu imperfectiuni ale pielii:

1.    Anne Hathaway

2.    Scarlet Johansson

3.    Oprah

4.    Jennifer Lopez

5.    Ashley Tisdale

 

About Abdi

Check Also

Anne Hathaway for Elle US April 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *