A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Lifestyle / Cum lasi bacsis in Germania?

Cum lasi bacsis in Germania?

Potrivit Contiki Vacations, un lider mondial in vacante pentru turisti intre 18 si 35 de ani, Ungaria si Egipt sunt locuri in care este potrivit sa lasi un bacsis oricui, inclusiv doctorului de familie, in timp ce in Elvetia nu este tocmai comuna aceasta practica, scrie Luxury Lovers News.

Desi in Franta si Germania taxa pentru servicii este inclusa, prin lege, in nota de plata, nu ar fi ceva neobisnuit sa lasi un bacsis chiar si de 15% din nota de plata.

Cum lasi bacsis in Germania?

In Germania, bacsisul la restaurant este, in general, de 10-15% din nota de plata, iar suma platita la taxi se poate rotunji pana la cel mai apropiat euro sau chair mai mult, in functie de durata cursei. La coafor se lasa cativa euro, iar la hotel poti lasa cate 3 euro pentru fiecare bagaj transportat de personal, 5 euro pentru femeia de serviciu, iar bascisul pentru serviciile exceptionale de concierge pot ajunge pana la 20 de euro.

About Abdi

Check Also

Drumurile noastre toate

Preşedintele a promis că în curând drumurile noastre vor fi tot aşa cum sunt în Germania . În acest scop în Germania au fost trimise primele două sute de buldozere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *