A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Cum scapam de Herpes?

Cum scapam de Herpes?

Ce e de facut daca ne apare un herpes?

Cum scapam de herpes? Ti s-a intamplat sa te pregatesti pentru o petrcere sau sarbatoare foarte mult si in ultimul moment sau cu doar 2 zile inainte sa observi ca un herpes se chinuie sa iasa chiar pe mijlocul buzei de sus?

Ce e de facut? Singura solutie este sa stopezi aparitia lui si sa o maschezi.

Asadar trebuie sa ajungi la prima farmacie pentru a procura Zovirax, un unguent extrem de eficient care impiedica aparitia la suprafata a herpesului si ajuta la vindecarea lui in adancime.

Poti folosi si un plasture incolor care se lipeste peste herpes, daca vrei sa ai un look mai estetic.

Daca a aparut chiar in ultimul moment, dupa aplicarea Zovirax-ului aplica dupa fond de ten o pudra deschisa la culoare. Evita umezirea frecventa a buzelor! Iar daca vrei sa elimini coplet Herpesul din viata ta urmeaza un tratament cu Virago un produs natural de exceptie.

About Abdi

Check Also

Tuneluri bizare descoperite intr-o padure din Romania

Tuneluri bizare descoperite intr-o padure din Romania Mai multe tuneluri gigant au fost descoperite intr-o padure din Romania, acestea fiind intinse pe o distanta de opt kilometri si se pare ca sunt

One comment

  1. Tratamentul tot o saptamana de la aparitie dureaza! :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *