A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / ABDI Says / Cumparaturi pentru copii

Cumparaturi pentru copii

S-a dat startul la sezonul de cumparaturi. Unii au furat startul, altii l-au dat nici ei nu stiu cand, dar un lucru e cert, nebunia a inceput. Ultimele lansari pe care le-am vazut au fost la magazine cu produse bebelusi.

Piticii inca nu stiu nimic despre aceasta nebunie, au timp sufficient sa descopere, dar parintii au descoperit o noua categorie de shopping, de voie de nevoie, de fapt mai mult de nevoie.

Dupa cumparaturile pentru camera copilului, in care includem aici si incercarea mai multor carucioare pentru copii, chiar daca acestea sunt pentru plimbarea in afara casei, apar si cumparaturile neprevazute.  De ele e responsabil taticul, care probabil pentru comoditate si-a achizitionat si un port bebelusi.

Primul Craciun petrecut impreuna cu piticul, nu se uita. Cumparaturi peste cumparaturi, brad si multe poze pe care cel mic le va descoperi abia peste cativa ani. In cele mai multe poze, bebelusul este imbracat in costum de Mos Craciun, pentru ca parintii lui vor crede de acum toata viata lor in el, indifferent ce va face.

Zapada sau nu, frig sau doar rece, Craciunul se apropie deopotriva pentru parintii si copii. Te-ai gandit ce cadou sa faci persoanei iubite? Lasa-ne si noua idei de cadouri pentru copii si cei dragi.

 

About Abdi

Check Also

Tableta Lenovo Tab 4 – Best Deal Review | Orange

Descoperă cadoul perfect pentru sărbători în familie. Best Deal Lenovo Tab 4 poate fi achiziționat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *