A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / RO News / DOAR SFÂRCURILE se DISTING în POZĂ! Ce VEDETĂ a fost ECLIPSATĂ de SÂNII IMENŞI? FOTO

DOAR SFÂRCURILE se DISTING în POZĂ! Ce VEDETĂ a fost ECLIPSATĂ de SÂNII IMENŞI? FOTO

Una dintre cele mai dotate prezentatoare din televiziune nu conteneşte cu călătoriile pe plaiurile patriei. În una dintre opriri, vedeta s-a lăsat fotografiată cu un monument istoric, numai că şi ea şi obiectivul turistic au fost eclipsate de sânii uriaşi şi de sfârcuri.
După plecarea de la "Neaţa", Roxana Vancea a avut o perioadă de pauză, în care a ales că cutreiere ţara, alături de prietenii ei. În acelaşi interval, vedeta se pare că a mai luat şi puţin în greutate, iar sânii ei s-au mărit şi mai tare, spre încântarea domnilor. Între timp, bruneta a fost implicată într-un nou proiect, tot la Antena 1, însă dotările vedetei au rămas la fel de proeminente. Drept dovadă, o fotografie postată de Roxana pe contul ei de socializare, în care castelul din spatele ei şi chiar propria-i persoană sunt eclipsate de sfârcurile şi sânii naturali 100%, care se puteau vedea din bluza pe sub care nu avea sutien.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *