A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Lifestyle / In Vatican exista masina timpului?

In Vatican exista masina timpului?

Unul dintre cele mai mari secrete pe care le posedă Vaticanul este misteriosul aparat, supranumit Cronovizor, prin care se poate călători în trecut. Cronovizorul este o “maşinărie“ ce captează imagini din trecutul apropiat sau îndepărtat sub forma unor holograme proiectate într-un spaţiu cilindric. Aşa se poate descrie pe scurt invenţia călugărului benedictin Pellegrino Ernetti. 
Papalitatea, după ce s-a convins de realitatea existenţei faptelor descrise în Sfânta Scriptură – Biblie referitoare şi la rolul lui Iisus Hristos, deranjată de anumite adevăruri ce nu conveneau bisericii, a ordonat demontarea aparatului şi depozitarea componentelor sale în mai multe locuri secrete pentru a nu mai putea fi refăcut.
Această mașinărie complexă a fost descrisă cu lux de amănunte într-o carte, “Noul mister de la Vatican”, apărută la Paris și semnată de Francois Brune. S-a speculat că tatăl autorului, un renumit teolog francez, a avut o legătură strânsă de prietenie cu inventatorul Cronovizorului, Ernetti. În consecință, autorul, deținând mai multe secrete cu privire la aparatul care poate trimite omul în trecut, a dorit să le facă publice și secretul Vaticanului să devină unul la îndemâna oricui.
Totul a început în 15 septembrie 1952, în Laboratorul Electroacustic al Părintelui Agostino Gemelli de la Universitatea Catolică din Milano. Redând o înregistrare de muzică gregoriană, Ernetti şi părintele Gemelli au descoperit cu uimire o voce străină. Gemelli era convins că e vocea tatălui său, ceea ce i-a şocat pe cei doi.
Cronovizorul era un aparat cu care se putea vedea trecutul. Specialiștii care au avut șansa de a lucra cu interesantul aparat, 12 la număr, au efectuat diverse cercetări asupra evenimentelor istorice. Inițial a fost studiată perioada în care Napoleon cucerea lumea, apoi viața lui Mussolini, pentru ca în cele din urmă să se descopere adevărul despre viața lui Iisus. Scenele erau redate pe un monitor cu lux de amănunte și de cele mai multe ori erau în contradicție cu ceea ce a consemnat istoria. Acesta a fost faptul pentru care s-a hotărât și dezasamblarea aparatului și depozitarea sa într-un loc în care puțini oameni mai au acces.
Cu acest aparat s-au mai putut primi şi planurile unui viitor holdup, putând astfel să prevină Poliţia şi să facă să eşueze operaţiunea. Nu este exclus, în această idee, ca pe viitor să reuşim să înregistrăm orice evenimente petrecute, derulate în mod real.
În acest sens s-ar putea crea o istorie adevărată a omenirii, s-ar putea afla mai uşor autorii unor crime, dar în acelaşi timp s-ar putea afla şi derularea vieţii intime a fiecăruia, ceea ce cred că nu şi-ar dori nimeni. Atunci viaţa pe Pământ şi-ar schimba radical coordonatele. Din această cauză, chiar dacă un asemenea aparat poate deveni o realitate, cu siguranţă el nu va fi folosit pe scară largă.

Pe 8 aprilie 1994, Padre Ernetti a murit în Veneţia, nu înainte de a avea parte pe patul de moarte o ultimă vizită din partea Vaticanului. Cronovizorul fusese deja distrus. „Aparatul poate intra în trecutul oricui. Cu el, orice secret e spulberat: secrete de stat, industriale, private. Uşa ar putea fi deschisă şi unui dictator. Am sfârşit prin a cădea de acord că trebuie să dezasamblăm această maşină“, ar fi spus Ernetti, în 1993.

About Abdi

Check Also

Secrete pe care le ascunde Papa

Secrete pe care le ascunde Papa


În calitate de lider spiritual al populației catolice estimată la 800 de milioane de oameni, din întrega lume, Papa nu poate fi considerat o persoană izolată.

Alberto Luciani, Papa Ioan Paul I, care a păstorit pe cei 800 de milioane de credincioși doar timp de 33 de zile, a murit complet singur, într-o noapte din toamna anului 1978.

David Yallop, un ziarist de investigații englez, a elaborat un scenariu potrivit căruia Papa ar fi fost otrăvit. Cartea sa, În numele Domnului, susține că, în pofida timpului scurt în care a fost papă, Luciani era înclinat spre reforme.

Printre primele lucruri ale listei de priorități a lui Luciani cu privire la lucrurile care trebuiau îndreptate erau Banca Vaticanului și instituțiile financiare bisericești, care erau considerate un adevărat imperiu.

La vremea când Luciani a preluat pontificatul, Banca Vaticanului se transformase într-o hidră a marilor finanțe multinaționale. Această transformare începuse cu cinci decenii înainte, când Vaticanul încheiase o afacere bănoasă cu guvernul fascist.

Luciani voia să facă ordine în finanțele Vaticanului. În fața diplomaților, Luciani a declarat că, nu avem nici un fel de bunuri temporale de oferit, nici un fel de interese economice de discutat.

Era o declarație neașteptată din partea unui papă care trebuia să păstorească peste trei miliarde de dolari. Atunci când Italia a cerut ca Vaticanul să plătească anumite taxe și impozite, Vaticanul a amenințat că va trece toate bunurile la Bursa de Valori a Italiei, o acțiune care ar fi strangulat economia Italiei.

Banca Vaticanului a avut o acțiune tenebroasă cu Propaganda 2, o organizație misterioasă masonică și cu un sindicat al crimei. Fondatorul Propagandei 2 a fost Licio Gelli, un apropiat al lui Klaus Barbie, susținător financiar al lui Juan Peron, colaborator plătit al CIA și prieten al lui Ronald Reagan.Banca Vaticanului era condusă de un episcop american, Paul Marcinkus, care în mod ciudat, în dimineața în care a fost descoperit cadavrul Papei, el se afla pe holul care ducea la locuința acestuia.

Venirea lui Luciani la Vatican a încurcat multe persoane care manevrau banii Vaticanului, după bunul plac.
Roberto Calvi, unul dintre marii mafioți ai Italiei și al SUA, era un abonat al afacerilor cu Vaticanul. Filmul Nașul a fost inspirat din viața lui Calvi.

Calvi va fi găsi spânzurat la Londra. Sunt voci care susțin că a fost ajutat să se spânzurare.
Papa a murit în 28 septembrie 1978. A fost găsit mort în camera sa. Cauzele morții au fost naturale, conform anchetatorilor.

Simțindu-se rău, Papa a apăsat îndelung pe butonul de pe noptieră, dar numeni din apropiații lui nu l-au ajutat. Lumina din camera Papei a ars toată noapte, dar nimeni din serviciile de securitate nu s-a întrebat de ce.

Papa nu a fost supus unei autopsii, spre consternarea opiniei publice. S-a spus că, Papa a fost otrăvit. Când a fost descoperit, el ținea în mână o foaie pe care scrise schimbările pe care trebuia să le facă.
Papa Ioan Paul al II-lea a fost succesorul lui Luciani. El nu a aplicat nicio măsură prevăzută de Luciani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *