A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / RO News / INCREDIBIL! un chirurg a creat FEMEIA PERFECTĂ apoi a cerut-o de soţie. Cum arată aceasta este ULUITOR

INCREDIBIL! un chirurg a creat FEMEIA PERFECTĂ apoi a cerut-o de soţie. Cum arată aceasta este ULUITOR

David Matlock, un chirurg plastician, a întâlnit-o pe Veronica, în anul 2007, atunci când femeia a venit la cabinet pentru o vaginoplastie.

Veronica, în vârstă de 38 de ani, tocmai dăduse naştere unei fetiţe, şi pentru că naşterea îi provocase câteva neplăceri ale corpului, s-a decis să apeleze la un medic plastician.

După prima operaţie, Veronica a mai fost supusă la alte câteva intervenţii chirugicale făcute de acelaşi medicŞ liposucţie a bărbiei, braţelor şi picioarelor şi ridicarea feselor.

După ce doctorul şi-a ''sculptat'' femeia perfectă, a invitat-o în oraş şi a cerut-o de soţie. ''Câteodată am impresia că sunt o reclamă pe două picioare pentru el'', spune Veronica în glumă.

Potrivit Daily Mail, femeia nu este singura din familie care a fost supusă la numeroase operaţii. David a suferit aceleaşi intervenţii pentru a avea corpul mult dorit.


About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *