A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Justin Timberlake are mari pobleme! Vezi ce i s-a întâmplat

Justin Timberlake are mari pobleme! Vezi ce i s-a întâmplat

Coperta revistei OK! SUA

În această săptămână, publicaţiile aemricane au dezvăluit că mariajul lui Justin Timberlake cu Jessica Biel se îndreaptă spre catastrofă.
Căsătoriţi cu pompă anul trecut, cei doi nu se mai înţeleg deja. Justin şi Jessica nu au mai fost văzuţi împreună din noiembrie. El nu mai poartă deja verighetă, iar ea s-ar fi văzut deja cu nişte avocaţi în vederea divorţului.

Originea conflictului ar proveni din faptul că Justin nu ar fi pregătit să devină tată şi preferă să se ocupe de turnee.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *