A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Justin Timberlake are mari pobleme! Vezi ce i s-a întâmplat

Justin Timberlake are mari pobleme! Vezi ce i s-a întâmplat

Coperta revistei OK! SUA
În această săptămână, publicaţiile aemricane au dezvăluit că mariajul lui Justin Timberlake cu Jessica Biel se îndreaptă spre catastrofă.
Căsătoriţi cu pompă anul trecut, cei doi nu se mai înţeleg deja. Justin şi Jessica nu au mai fost văzuţi împreună din noiembrie. El nu mai poartă deja verighetă, iar ea s-ar fi văzut deja cu nişte avocaţi în vederea divorţului.

Originea conflictului ar proveni din faptul că Justin nu ar fi pregătit să devină tată şi preferă să se ocupe de turnee.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *