A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Katie Holmes si Suri Cruise la New York

Katie Holmes si Suri Cruise la New York

Katie Holmes Suri Cruise New York Katie Holmes si Suri Cruise la New York
Chiar daca in aceasta perioada isi petrece cea mai mare parte a zilei pe platourile de filmare ale dramei “Mania Days”, actrita americana Katie Holmes (34 de ani) are grija sa nu-si neglijeze nici indatoririle parintesti, facandu-si timp sa o conduca pe fiica ei Suri Cruise (7 ani) la un curs de dans ieri. Astfel, cele doua au fost surprinse de paparazzi pe cand paraseau un studio din New York in jurul amiezii, vedeta tinandu-si fiica in brate in incercarea de a o feri de blitzuri. Odata incheiate filmarile noului ei proiect, Katie va parasi aglomeratul NY si se va muta pentru o perioada intr-un orasel din Michigan impreuna cu Suri, ea achizitionand recent o casa de vacanta in valoare de 500.000 de dolari pentru a se putea relaxa departe de paparazzi.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *