A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Katie Holmes si Suri Cruise la New York

Katie Holmes si Suri Cruise la New York

Katie Holmes Suri Cruise New York Katie Holmes si Suri Cruise la New York
Chiar daca in aceasta perioada isi petrece cea mai mare parte a zilei pe platourile de filmare ale dramei “Mania Days”, actrita americana Katie Holmes (34 de ani) are grija sa nu-si neglijeze nici indatoririle parintesti, facandu-si timp sa o conduca pe fiica ei Suri Cruise (7 ani) la un curs de dans ieri. Astfel, cele doua au fost surprinse de paparazzi pe cand paraseau un studio din New York in jurul amiezii, vedeta tinandu-si fiica in brate in incercarea de a o feri de blitzuri. Odata incheiate filmarile noului ei proiect, Katie va parasi aglomeratul NY si se va muta pentru o perioada intr-un orasel din Michigan impreuna cu Suri, ea achizitionand recent o casa de vacanta in valoare de 500.000 de dolari pentru a se putea relaxa departe de paparazzi.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *