A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Kim Jong Un are un doctorat de la o universitate particulară

Kim Jong Un are un doctorat de la o universitate particulară

Un mesaj emotionant pentru toti absolventii de Romano-Americana, Spiru Haret, Bioterra si alte bombe universitare vine tocmai din Coreea de Nord: fratilor, din grupul vostru select face parte de putina vreme si dictatorul nord-coreean Kim Jong Un!

Astfel, in caz ca nu stiati, acum cativa ani o universitate privata obscura din Malaezia, denumita cum altfel decat HELP 😀 a cerut disperat ajutorul agentiilor de presa pentru a face cunoscut lumii intregi faptul ca micutul Kim este doctor honoris causa, tiltlu pe care i l-a acordat chiar ea!

Acuma, cazul patologic respectiv nu e chiar o noutate pentre noi, românașii, care am avut de suportat atata amar de ani titlurile de academician doctor inginer ale lu’ țața Leana Ceausescu.

O noutate a fost insa pentru malaezieni, care si-au exprimat indignarea prin mesaje postate pe pagina de Facebook a universitatii, dupa ce l-au auzit pe presedintele ei spunând nici mai mult nici mai putin decat ca micutul mare Kim „face eforturi neobosite pentru educarea si bunastarea poporului lui”.

Un absolvent a spus ca decizia profesorilor poate fi catalogata drept „o insulta pentru academie”, în timp ce un altul a scris ceva din care lasa sa se inteleaga cum ca deja se simte rusinat ca a absolvit aceasta institutie.

Iar acum partea cea mai importanta a stirii: doctoratul acordat kimului este in… economie, punctul forte al oricarui lider comunist.

comunist

Source link

About Abdi

Check Also

Dior’s Saddle Line For Men

I’ve said this once, and I’ll say this again, I really love how Dior Men Creative Director Kim Jones is giving...

The post Dior’s Saddle Line For Men appeared first on BagAddicts Anonymous.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *