A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Shopping / Kim Jong Un are un doctorat de la o universitate particulară

Kim Jong Un are un doctorat de la o universitate particulară

Un mesaj emotionant pentru toti absolventii de Romano-Americana, Spiru Haret, Bioterra si alte bombe universitare vine tocmai din Coreea de Nord: fratilor, din grupul vostru select face parte de putina vreme si dictatorul nord-coreean Kim Jong Un!

Astfel, in caz ca nu stiati, acum cativa ani o universitate privata obscura din Malaezia, denumita cum altfel decat HELP 😀 a cerut disperat ajutorul agentiilor de presa pentru a face cunoscut lumii intregi faptul ca micutul Kim este doctor honoris causa, tiltlu pe care i l-a acordat chiar ea!

Acuma, cazul patologic respectiv nu e chiar o noutate pentre noi, românașii, care am avut de suportat atata amar de ani titlurile de academician doctor inginer ale lu’ țața Leana Ceausescu.

O noutate a fost insa pentru malaezieni, care si-au exprimat indignarea prin mesaje postate pe pagina de Facebook a universitatii, dupa ce l-au auzit pe presedintele ei spunând nici mai mult nici mai putin decat ca micutul mare Kim „face eforturi neobosite pentru educarea si bunastarea poporului lui”.

Un absolvent a spus ca decizia profesorilor poate fi catalogata drept „o insulta pentru academie”, în timp ce un altul a scris ceva din care lasa sa se inteleaga cum ca deja se simte rusinat ca a absolvit aceasta institutie.

Iar acum partea cea mai importanta a stirii: doctoratul acordat kimului este in… economie, punctul forte al oricarui lider comunist.

comunist

Source link

About Abdi

Check Also

AutoSens Brussels Agenda

Autosens Brussels scheduled for September 17-19, 2019 publishes its agenda with quite a lot of image sensor-related presentations:Recent Developments in the CIS Auto World, 3 hour 15 min lecture by Albert Theuwissen, IISSOverview of the challenges and ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *