A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / IT & Mobile / La Vodafone de maine iPad 2 cu WiFi, 3G si tarife speciale de date mobile

La Vodafone de maine iPad 2 cu WiFi, 3G si tarife speciale de date mobile

De maine oficial iPad2 la Vodafone Romania! In comunicatul de presa lansat astazi de Vodafone Romania compania a anuntat oficial lansarea tabletei iPad 2 in magazinele proprii si in magazinele partenerilor. Operatorul a specificat in comunicatul sau de presa ca tableta iPad 2 va fi disponibila in Romania prin propria retea de distributie si cea a partenerilor si a anuntat ca pe 24 iunie va lansa o serie de noi planuri tarfiare dedicate tabletei iPad 2. Desi nu s-a specificat este cat se poate de clar ca tot maine, 24 iunie, va avea loc si lansarea oficiala a tabletei iPad 2.

iStyle si eMag vor fi partenerii Vodafone in distributia tabletei iPad 2 si ambele magazine vor putea vinde tabletele la pachet cu anumite cartele prepay ale operatorului din Romania. Sunt curios sa vad care vor fi preturile la care va fi comercializata tableta la Vodafone, la iStyle vor fi mai mult ca sigur “piperate” asa cum sunt preturile majoritatii produselor de la ei. Puteti afla mai multe informatii despre comercializarea iPad 2 la Vodafone din pagina https://www.vodafone.ro/ipad/ .

Bucuresti, 23 iunie 2011 – Vodafone ofera, incepand din 24 iunie, planuri tarifare de date mobile dedicate pentru iPad 2 cu WiFi si 3G, in Romania. Planurile tarifare de date dedicate vor fi disponibile fara abonament, permitand utilizatorilor sa le activeze sau sa le intrerupa oricand.

iPad 2 este cea de-a doua generatie a device-ului revolutionar produs de Apple, ce are un design complet nou, cu 33% mai subtire si 15% mai usor decat originalul iPad, in timp ce pastreaza acelasi display impresionant LCD de 9,7 inci cu fundal LED. iPad 2 functioneaza cu noul processor Apple dual-core A5, ce permite performante ultra-rapide si o grafica uimitoare si include doua camere: una frontala, VGA, pentru FaceTime si Photo Booth, si una principala, care inregistreaza videoclipuri HD 720p, aducand pentru prima data inovatoarea optiune FaceTime utilizatorilor de iPad. Desi este mai subtire, mai usor, mai rapid si are mai multe optiuni, iPad 2 continua sa sustina aceeasi durata de viata a bateriei de pana la 10 ore*, cu care utilizatorii s-au obisnuit deja.

“Clientii Vodafone Romania se pot bucura de iPad 2 in cea mai performanta retea din Romania, care asigura acoperire de Internet mobil la viteza broadband pentru 90% din populatia Romaniei”, a declarat Iñaki Berroeta, CEO Vodafone Romania. “Oferim planuri tarifare de date dedicate pentru iPad 2, din dorinta de le da utilizatorilor posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni accesibile”.

Pentru informatii suplimentare despre iPad 2 si pentru a va inregistra interesul, vizitati www.vodafone.ro/ipad.

Pentru mai multe informatii despre iPad, vizitati www.apple.com/ipad.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 370 milioane de clienti in intreaga lume, la 31 martie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

About Abdi

Check Also

Fii la zi cu oferta verii – Vodafone Smart N9

Greu sa tii pasul cu sporturile? Noroc ca esti la zi cu telefonul si poti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *