A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / RO News / Mihaela Rădulescu: "Mă simt frumoasă, tânără şi iubită" Vezi ce CADOU DE ZIUA EI a făcut-o să se simtă atât de bine! FOTO

Mihaela Rădulescu: "Mă simt frumoasă, tânără şi iubită" Vezi ce CADOU DE ZIUA EI a făcut-o să se simtă atât de bine! FOTO

Mihaela Rădulescu şi-a serbat ieri ziua de naştere, iar unul dintre cadourile primite din partea prietenei ei bune, Dana Budeanu, a făcut-o să se simtă minunat.
"Se numeste Gypsie Flirtatious - are un nume asa pretios, dar o port de parca m-am nascut in ea:))) E rochia pe care Dana mi-a daruit-o de ziua mea - stie ca nu-mi plac cadourile, ci darurile, acelea in care pui iubire.... Ma simt frumoasa, tanara si iubita. Azi nu ma poate contrazice nimeni, incercati maine:)))))))", a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de Facebook. Ba mai mult, ca să-i dovedească cât de mult o preţuieşte, Dana Budeanu i-a făcut pe plac sărbătoritei şi au sărit cu parapanta. "Voi nu intelegeti !!!:)))) Nuuu !:))) Ca sa zboare Dana cu parapanta, ca dar de ziua mea, e ca si cum....Toma Coconea ar obosi mergand pe jos 1 km.:)))))) si ar considera urcatul intr-un pom ceva extrem de periculos:))))) Dana, te iubesc !!!!!!", a mai postat vedeta tv pe reţeaua de socializare. Mihaela şi-a sărbătorit ziua de naştere în Austria, acolo unde se află împreună cu fiul ei, Ayan, şi cu o gaşcă de prieteni.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *