A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Niall Horan de la One Direction și-a mărit familia!

Niall Horan de la One Direction și-a mărit familia!

niall-horan-is-officially-an-uncle
Familia lui Niall Horan de la One Direction este în culmea fericirii. Pentru că fratele solistului a devenit tată și a ținut să imortalizeze acest moment printr-o fotografie pe care a postat-o pe Twitter. Niall a declarat că “acum sunt unchi și trebuie să-i felicit pe fratele meu, Greg și pe soția lui, Denise. Mi se poate spune unchiul Niall”, a mărturisit solistul fericit după ce și-a postat fotografia pe unul dintre conturiler lui de socializare.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *