A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / RO News / Nicoleta Luciu, ÎNTRECERE DE SLĂBIT cu fina Bianca Drăguşanu? Vezi DE CE a ajuns să fie considerată ANOREXICĂ! FOTO

Nicoleta Luciu, ÎNTRECERE DE SLĂBIT cu fina Bianca Drăguşanu? Vezi DE CE a ajuns să fie considerată ANOREXICĂ! FOTO

Cu un efort de voinţă incredibil, dar şi cu sacrificii numeroase, Nicoleta Luciu şi-a recăpătat până acum silueta în urma celor două naşteri pe care le-a avut, însă bruneta nu este mulţumită.
Nicoleta Luciu, femeia care a fost aleasă Miss România în anul 1999, îşi păstrează în continuare formele care au consacrat-o. Dadr acest lucru nu o mulţumeşte şi vrea să arate cel puţin la fel de bine ca fina ei, Bianca Drăguşanu. Ieri, ea a postat pe contul ei de Facebook, o fotografie în costum de baie, care îi scotea în evidenţă nu nuami bronzul perfect, ci şi corpul apetisant. Ceea ce a fost remarcat imediat de către admiratorii ei a fost însă silueta ei mult prea silfidă.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *