A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Nimeni nu credea ca se va mai intampla! Cand au decis Angelina Jolie si Brad Pitt sa se casatoreasca si ce secret ascund de presa

Nimeni nu credea ca se va mai intampla! Cand au decis Angelina Jolie si Brad Pitt sa se casatoreasca si ce secret ascund de presa

De-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri in legatura cu nunta celor doi. Se pare ca celebrii actori vor pasi, in sfarsit, in fata altarului! Si asta nu este tot! Faimosul cuplu ne pregateste inca o surpriza.
Cei doi, care sunt impreuna de opt ani, au confirmat  cu ceva timp in urma ziua nuntii pentru sfarsitul acestei veri. Surprizele nu se opresc, insa, aici. 

Conform publicatiei americane “OK Magazine”, se pare ca Angie ar fi insarcinata cu cel de-al saptelea copil si va naste iarna aceasta. Evenimentul mult asteptat devine realitate si, de asemenea, visul actorilor de a avea nici mai mult, nici mai putin de 8 copii este pe cale de a se realiza. 

In ultimele luni au existat numeroase zvonuri cum ca atat Brad, cat si Angelina, isi doresc inca un copil, avand in vedere ca gemenii, cei mai mici dintre cei sase copii, au implinit deja patru ani.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *