A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / RO News / NU SI-AU PUTUT lua privirea de la ELE! Cum au reusit cateva fete sa lase toti masculii cu gura cascata pe plaja

NU SI-AU PUTUT lua privirea de la ELE! Cum au reusit cateva fete sa lase toti masculii cu gura cascata pe plaja

Mare, plaja, fete si multe perechi de sani, picioare si posterioare lasate la vedere. Din ce in ce mai multe fete se afiseaza pe plajele din intreaga lume cu arsenalul la purtator, insemanad posterior si sani. Toata iarna si toamna se pregatesc pentru momentul cand vor pasi ca niste gazele pe plajele fierbinti, fierbinti si pentru ca barbatii nu isi mai pot stavili privirea cand ele apar.
Cateva domnisoare au reusit sa intoarca zeci de capete cand s-au asezat pe un sezlong la plaja si cand si-au dezvelit trupul, iar altele au preferat sa stea ceva mai putin expuse, dar habar n-au avut ca si ele au oferit un spectacol de neuitat.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *