A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / One Direction revin cu “Best Song Ever”!

One Direction revin cu “Best Song Ever”!

best song ever
Pe data de 22 iulie, băieţii de la One Direction se pregătesc pentru lansarea videoclipului celei mai tari melodii! “Best Song Ever” nu doar că va fi cea mai cool piesă, dar va avea şi cel mai tare clip!

De-a lungul acestei săptămâni, formaţia îi va surprinde pe fani cu câte un personaj ce va apărea în videoclip. Dacă până aici nu vi se pare nimic interesant, aşteptaţi să vă spunem şi continuarea. Personajele vor fi jucate de…aţi ghicit? Chiar băieţii de la One Direction!

Pentru început, vi-l prezentăm pe Niall Horan care este de nerecunoscut! Care credeţi că este rolul lui?


Şi mai jos puteţi asculta şi câteva secunde din piesa care va promova filmul This is us!

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *