A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / One Direction revin cu “Best Song Ever”!

One Direction revin cu “Best Song Ever”!

best song ever
Pe data de 22 iulie, băieţii de la One Direction se pregătesc pentru lansarea videoclipului celei mai tari melodii! “Best Song Ever” nu doar că va fi cea mai cool piesă, dar va avea şi cel mai tare clip!

De-a lungul acestei săptămâni, formaţia îi va surprinde pe fani cu câte un personaj ce va apărea în videoclip. Dacă până aici nu vi se pare nimic interesant, aşteptaţi să vă spunem şi continuarea. Personajele vor fi jucate de…aţi ghicit? Chiar băieţii de la One Direction!

Pentru început, vi-l prezentăm pe Niall Horan care este de nerecunoscut! Care credeţi că este rolul lui?


Şi mai jos puteţi asculta şi câteva secunde din piesa care va promova filmul This is us!

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *