A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / RO News / Pamfile, un nou pictorial în Playboy? Vezi fotografiile care arată ceea ce toţi bărbaţii din România vor să mai vadă

Pamfile, un nou pictorial în Playboy? Vezi fotografiile care arată ceea ce toţi bărbaţii din România vor să mai vadă

La 18 ani a apărut în Playboy, iar după acea apariţie viaţa ei s-a schimbat total, iar în prezent se pare că dorul după acel moment a revenit în sufletul Mădălinei Pamfile. Cel puţin aşa lasă de înţeles câteva fotografii recente pe care fosta asistentă TV le-a postat pe Facebook.
ntr-o atmosferă de petrecere, Mădălina a postat două imagini în care apare purtând foarte relaxată şi bine-dispusă celebrele urechi, simbol al iepuraşului Playboy, ceea ce poate duce la ideea că tânăra se gândeşte să mai apară încă o dată în celebra revistă dedicată bărbaţilor. Mădălina Pamfile a devenit cunoscută după ce a pozat în Playboy, alături de primarul Constanţei, Radu Mazăre. La puţin timp de la apariţia pictorialului a fost cooptată în echipa emisiunii "Un show păcătos", unde nu a făcut însă mulţi purici. Acum cochetează cu modellingul, activitate prin care încearcă să-şi câştige existenţa.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *