A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Lifestyle / Muzica / Patricia Cimpoiasu (Amadeus) vacanta 2017 in Tailanda

Patricia Cimpoiasu (Amadeus) vacanta 2017 in Tailanda

Patricia Cimpoiasu este in Tailanda in prima vacanta pe 2017 alaturi de prietenul ei, Alex Tudoroiu.

Majoritatea vedetelor si-au luat o binemeritata vacanta de iarna, dupa turul de forta de la finalul anului. Ce inseamna tur de forta? Multitudinea de concerte pe care le-au avut la sfarsitul anului 2016, inclusiv in noaptea de Revelion.

Patricia Cimpoiasu si Alex Tudoroiu
Patricia Cimpoiasu si Alex Tudoroiu
Patricia Cimpoiasu si Alex Tudoroiu Thailanda 2017

Cea mai frumoasa membra a grupului Amadeus, Patricia Cimpoiasu, petrece primele zile ale anului 2017, alaturi de prietenul ei, cunoscutul creator de moda si owner Marsay Romania, Alex Tudoroiu.

Cei doi alcatuiesc de ceva timp unul din cele mai frumoase si discrete cupluri de vedete din Romania! Dupa o scurta escala in Doha, pentru ca au ales linia aeriana Qatar, au ajuns in Tailanda. Deja au o saptamana de cand au aterizat in Tailanda, asa ca au multe intamplari de povestit!

Patricia Cimpoiasu si Alex Tudoroiu in Doha

Desi vremea nu este prea prietenoasa, pentru ca in Tailanda au avut loc numeroase inundatii, datorita taifunului din aceasta perioada, cei doi s-au distrat din plin. Si inca se distreaza de minune, mai ales pentru ca au ales sa viziteze numeroase locuri si sa faca multe excursii in inima Tailandei. Recent ei au ajuns in Bangkok, capitala Tailandei, unde s-au distrat in catea cluburi selecte.

Patricia Cimpoiasu si Alex Tudoroiu in Bangkok
Patricia Cimpoiasu si Alex Tudoroiu pe strazile din Bangkok


Patricia Cimpoiasu – Amadeus si Alex Tudoroiu – Marsay sunt asteptati sa revina in tara intr-o saptamana.

Sursa foto: Instagram

About Abdi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *