A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / ABDI Says / Povesti din vacanta din Lefkada – Grecia

Povesti din vacanta din Lefkada – Grecia

Ce credeti ca am vazut azi la un Hotel de 5 stele din Grecia?

Niste baieti de baieti au venit si ei la mare ca oamanii, X6, X5, Touareg, Cayene…. de toate bunatatile. Si la barul de la la piscina unul dintre ei – din gasca- negocia cu barmanul sa il lase sa bage si el un bidon de vin in frigiderul barului.

Bidon de 5 litri, vin alb de tara si era de acord pana la urma sa ia apa minerala de la bar, Borsec-ul lui il ducea in camera. Omul nu prea vorbea nici un fel de limba, iar grecul incerca sa ii explice in toate limbile pamintului ca nu poate sa faca asa ceva, ca sunt niste reguli … Al nostru nici o apasare isi tot punea din bidon intr-un pahar sprit.

As fi curios sa vad daca nu au la ei si un gratar mic, sa il puna intr-un colt langa piscina. Nu deranjeaza pe nimeni!

Revin cu vesti, cel in cauza sau unuldintre ei are Mercedes GL si permis de libera trecere la Senat si Camera Derutatilor. Nu platesc nimic cu cardul, numai cash si cred ca au terminat stocul astora de vodca.

About Abdi

Check Also

Lefkada trivia: 35 facts about this Greek island!

Lefkada is a Greek island located in the Ionian sea with beautfiul beaches and something for everyone to see! So let’s dig into some more trivia and facts about this island! Lefkada is also known as Lefkas or Leukas and Leucadia It is a Greek island in the Ionian Sea on the west coast of […]

3 comments

  1. acelasi comportament ”minunat” l-am intalnit si in thasos :D..sper sa nu ii intalnesc in toate vacantele:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *